GOSSIP

Ρις Γουίδερσπουν: Μπήκε φυλακή την παραμονή της πρεμιέρας της!

Ρις Γουίδερσπουν: Μπήκε φυλακή την παραμονή της πρεμιέρας της!

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν παραλίγο να χάσει την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Mud», καθώς τέθηκε υπό κράτηση για κάποιες ώρες, σε αστυνομικό τμήμα της Ατλάντα.


Όλα ξεκίνησαν όταν ένας αστυνομικός σταμάτησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγός της για να του κάνει αλκοτέστ. Σύμφωνα με τον αστυνομικό, το όχημα κινούνταν πάνω στη διαχωριστική γραμμή και άλλαζε διαρκώς λωρίδες. Η σταρ του Χόλιγουντ όμως αντέδρασε στην εντολή του αστυνομικού και βγήκε διαμαρτυρόμενη από το αυτοκίνητο, καθώς ο σύζυγός της βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Λέγεται δε ότι χρησιμοποίησε το ατράνταχτο επιχείρημα «ξέρεις ποια είμαι εγώ;».

Ο αστυνομικός απλά τη συνέλαβε και την οδήγησε στη φυλακή. Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή. Η σταρ αφέθηκε ελεύθερη και πρόλαβε να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη την Κυριακή, για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας. Στο κόκκινο χαλί απέφυγε επιμελώς να μιλήσει με τους δημοσιογράφους. Παρόλα αυτά, το θέμα πήρε δημοσιότητα και βγήκαν και οι φωτογραφίες της Γουίδερσπουν και του συζύγου της στο αστυνομικό τμήμα της Ατλάντα.