Δείτε καρέ-καρέ τη βόλτα Κοκκίνου-Μπόγρη

«Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς», λένε αλλά από ότι φαίνεται η Έλλη Κοκκίνου...

«Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς», λένε αλλά από ότι φαίνεται η Έλλη Κοκκίνου ούτε ήξερε ούτε ρώτησε, αλλιώς δεν εξηγούνται οι σημερινές της δηλώσεις.
Η τραγουδίστρια όπως σας γράψαμε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό mou» έκανε μεγάλες δηλώσεις όπως «Έχω θέμα με τους μικρότερους άντρες, δεν είναι το καλύτερό μου» ή «Δεν διαψεύδω ούτε επιβεβαιώνω τις σχέσεις μου, τώρα βέβαια αν με «συλλάβει» ο φωτογραφικός φακός στα αλήθεια και όχι να γίνει φωτομοντάζ σίγουρα δεν μπορώ να πω κάτι θα το δεχτώ».

Τόσο προφητική η Έλλη Κοκκίνου πια; Γιατί λίγες ώρες αργότερα το «Super Star» είχε αποκλειστικά πλάνα της Έλλης Κοκκίνου με το νεαρό μπασκετμπολίστα, Γιώργο Μπόγρη. Το φημολογούμενο ζευγάρι, έβγαινε από γνωστή καφετέρια στην Πολιτεία με καφέδες και σακούλες στο χέρι. Ο μπασκετμπολίστας, ως gentleman προχωρούσε μπροστά κρατώντας τους καφέδες ενώ η τραγουδίστρια κοντοστάθηκε για να πιει μια γουλιά καφέ και στη συνέχεια κατευθύνθηκε και εκείνη προς το αυτοκίνητο για να φύγουν.

Τώρα δηλαδή εμείς αυτά τα πλάνα ως τι να τα πάρουμε ως την απάντηση στις ερωτήσεις που τις έκαναν το πρωί η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας; Ως το ότι αυτός ο έρωτας είναι τόσο μεγάλος και δυνατός που χρόνια δεν κοιτά; Αφού η τραγουδίστρια το πρωί δήλωσε πως μόνο με ένα τέτοιο έρωτα δεν θα την ενδιέφερε η προς τα κάτω διαφορά ηλικίας; Ή ότι οι δυο τους είναι καλοί φίλοι και απλώς βγήκαν για ένα καφέ στην Πολιτεία, σε ένα αρκετά πολυσύχναστο καφέ γνωστό για τους celebrities πελάτες του, τη στιγμή που όλη η showbiz συζητά για τη σχέση τους;

 

πηγή: gossip-tv.gr

Video 1

Δείτε καρέ-καρέ τη βόλτα Κοκκίνου-Μπόγρη