Α. Φουστάνος: «Ο έρωτας έχει ημερομηνία λήξης κι όταν φύγει βαριέμαι»

Ο Ανδρέας Φουστάνος, άκρως αποκαλυπτικός, μίλησε ανοιχτά για τον έρωτα, για την διαφορά ηλικίας που συνήθως έχει με τις συντρόφους του, τις

Ο Ανδρέας Φουστάνος, άκρως αποκαλυπτικός, μίλησε ανοιχτά για τον έρωτα, για την διαφορά ηλικίας που συνήθως έχει με τις συντρόφους του, τις σχέσεις του αλλά και για το τι τον κάνει να φεύγει από εκείνες στο περιοδικό Πρώτο Θέμα .

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, αν φοβάται ότι μπορεί η νυν σύντροφός του να τον βαρεθεί σε κάποια χρόνια, ο πλαστικός χειρουργός απάντησε: «Δεν φοβάμαι καθόλου. Ποιος μπορεί να μιλάει σήμερα για το «μια ζωή»; Είναι τόσο δύσκολο, τόσο ουτοπικό. Ο έρωτας έχει ημερομηνία λήξης. Τελεία και παύλα. Κι όταν φύγει ο έρωτας βαριέμαι. Απεχθάνομαι τα βαρετά.» Ενώ για τη δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν ότι οι γυναίκες τον πλησιάζον πάντα για το «πακέτο» απάντησε: «Ας μην κοροϊδευόμαστε. Καμία δεν θέλει δίπλα της έναν άντρα απλώς και μόνο για την ομορφιά του. Τη γυναίκα για να την έχεις πρέπει να την κάνεις να περνάει καλά. Οι κοιλιακοί σου και μόνο δεν αρκούν γι’ αυτό!».

πηγή: gossip-tv.gr