Ποιος ηθοποιός έκανε τατουάζ το όνομα της γυναίκας του;

Ένα τεράστιο τατουάζ με το όνομα της συζύγου του αποκάλυψε σήμερα γνωστός ηθοποιός. Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος μίλησε για τον έρωτά του μ

Ένα τεράστιο τατουάζ με το όνομα της συζύγου του αποκάλυψε σήμερα γνωστός ηθοποιός. Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος μίλησε για τον έρωτά του με την επίσης πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Mega, Τα μυστικά της Εδέμ, λέγοντας ότι πλέον θεωρεί και εύχεται εκείνη να είναι ο τελευταίος σταθμός στην ζωή του.

«Έχω τελειώσει από οτιδήποτε έχει να κάνει με φλερτ, ή τα σχετικά, την αγαπάω τόσο πολύ, που πλέον δεν ψάχνω τίποτε άλλο. Είμαι με έναν άνθρωπο και that’s it. Με έχει στηρίξει σε στιγμές που πιστεύω ότι καμία άλλη γυναίκα δεν θα στήριζε», είπε χαρακτηριστικά.

Γνωρίστηκαν στο κάστινγκ που γινόταν πριν από πολλά χρόνια για τα γυρίσματα μιας ταινίας. Λίγους μήνες μετά, συναντήθηκαν τυχαία στα Χανιά, την στιγμή που εκείνος βρισκόταν σε περιοδεία και εκείνη έκανε διακοπές. Ένα χρόνο μετά βρέθηκαν και πάλι στο πάρτι ενός κοινού φίλου και από εκείνη την στιγμή και έπειτα είναι αχώριστοι. Η σχέση τους μετρά έξι χρόνια, ενώ ο γάμος τους πριν από ενάμισι χρόνο είχε τραβήξει το ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης.

πηγή: gossip-tv.gr