GOSSIP

Η καλλονή που κατέκτησε τον γόη Φασμπέντερ

Η καλλονή που κατέκτησε τον γόη Φασμπέντερ

Ο Μάικλ Φασμπέντερ είναι το νέο sex symbol του Χόλιγουντ και η αγαπημένη του Μανταλίνα Νταιάνα Γκινέα το νέο κορίτσι που θα «κρέμεται» από το μπράτσο του!


Η Μανταλίνα είναι 25 ετών και πρόσφατα παπαράτσι συνέλαβαν το ζευγάρι να φιλιέται στους δρόμους της Ρώμης.

Η Μανταλίνα ανέβηκε στην πασαρέλα για πρώτη φορά στα 15 της και έκτοτε δεν έχει μείνει, σου λέει, ποτέ εκτός χώρου. Έχει πάρει μέρος σε fashion shows διάσημων σχεδιαστών σε όλον τον κόσμο (Ρουμανία, Ιταλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Αυστρία, Ισπανία, Γαλλία, Νότιο Αφρική) και έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικές καμπάνιες και θεωρείται ένα από τα top μοντελ εσωρούχων στον κόσμο. Το 2007 πέρασε από casting για το video clip του Ερος Ραματζότι για το τραγούδι του "Il tempo tra di noi" από το album του "The New Best" και κέρδισε το ρόλο, παρόλο που αποφάσισε να πάει τελευταία στιγμή και ήταν μία από τις τελευταίες υποψήφιες της οντισιόν. Το 2010 έκανε και το ντεμπούτο της στην ιταλική τηλεόραση, παίρνοντας μέρος στο ιταλικό Dancing With The Stars. Ο πρώτος της κινηματογραφικός ρόλος ακολούθησε στην Ιταλική ταινία "I Soliti Idioti", ενώ από 20 Φεβρουαρίου περιμένουμε να τη δούμε στο πλευρό του Jude Law και της Emilia Clarke (βλ. Khaleesi στο 'Game of Thrones') στο "Dom Hemingway". Για ένα φεγγάρι υπήρξε κοπέλα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο ενώ μέχρι πριν από μερικούς μήνες έβγαινε με τον Τζέραλντ Μπάτλερ.

madalina-gerard

Δημοσιεύματα εικάζουν πως η Μανταλίνα γνώρισε τον Φασμπέντερ τον Σεπτέμβριο του 2013 στο Φεστιβάλ του Τορόντο, στο οποίο παρευρέθησαν και οι δύο, εκείνη για την πρεμιέρα του 'Don Hemingway' κι εκείνος για το '12 Years a Slave' και πως η έλξη ήταν αμοιβαία εξαρχής. Τον Νοέμβριο μάλιστα πήγαν στην Νέα Ζηλανδία, ενώ πέρασαν μαζί και τις διακοπές των Χριστουγέννων στο σπίτι της στη Ρουμανία.