GOSSIP

Κόντρα Λιάγκα- Σταμάτη για τον...ύπνο του Μπουτάρη

Κόντρα Λιάγκα- Σταμάτη για τον...ύπνο του Μπουτάρη

Μεγάλη κόντρα σημειώθηκε σήμερα το πρωί ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη με αφορμή τη φωτογραφία του Γιάννη Μπουτάρη ο οποίος κοιμάται κατά τη διάρκεια ομιλίας των εγκαινίων της 25ης έκθεσης Agrotica.

9b6e890a2661d6f3e7c2870da5deedb6

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος παρουσιαστής σχολίασε: «Ο Μπουτάρης είναι Θεός! Οι περισσότεροι Υπουργοί όταν μιλάνε είναι βαρετοί, οπότε σου έρχεται να κοιμηθείς. Οι περισσότεροι κωλώνουν να το κάνουν, αλλά ο Μπουτάρης όχι. Ο Τζιτζικώστας δίπλα, που είναι ο περιφερειάρχης της Νέας Δημοκρατίας, χαζογελάει κανονικά και ο Μπουτάρης κοιμάται κανονικά. Κοιτάξτε! Όλη η αίθουσα βλέπει και ο Μπουτάρης κοιμάται».


Στο σημείο αυτό η Σάσα Σταμάτη ανέφερε ότι, αν βρισκόταν εκεί, ο Γιώργος Λιάγκας θα τον τραβούσε βίντεο κι εκείνος απάντησε:«Είσαι σίγουρη ρε Σάσα; Θα τραβούσα βίντεο εγώ; Υποτίθεται ότι με ξέρεις κι από κοντά. Δεν θα τον ξυπνούσα; Με αδικείς πολύ. Νομίζω ότι με έχεις μπερδέψει με τον εαυτό σου [...] Εκπροσωπούμε διαφορετικές σχολές δημοσιογραφίας: Εσύ θα τον τραβούσες βίντεο και εγώ θα τον ξυπνούσα. Άσχετα, που κάνουμε παρέα, εδώ διαφέρουμε. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Σε θεωρώ ικανή να τραβήξεις βίντεο, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Εγώ θα τον ξυπνούσα. Δεν είμαι άγιος, αλλά θα τον ξυπνούσα».