GOSSIP

H «Ντιλέκ» του «Ταμάμ» έχει μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία!

H «Ντιλέκ» του «Ταμάμ» έχει μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία!

Φοράει στο κεφάλι της την παραδοσιακή μαντίλα και κρατάει χαμηλούς τόνους σε αντιθέσει με την τηλεοπτική «αδελφή» της που έχει μεγαλώσει πιο ελεύθερα και είναι πραγματικός χείμαρρος.

Κάτω από τη μαντίλα της «Ντιλέκ» στο τηλεοπτικό «Ταμάμ» του Antenna κρύβεται ένα πρώην μοντέλο με πτυχίο ψυχολόγου και μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία.

H «Ντιλέκ» πήρε το μεταπτυχιακό της από πανεπιστήμιο της Ρώμης με τον ανώτερο βαθμό που θα μπορούσε να βγάλει φοιτητής, 110 στα 110, δηλαδή το απόλυτο άριστα!

Η Τζωρτζίνα Λιώση που ερμηνεύει τη Ντιλέκ κανονικά θα ολοκλήρωνε τώρα την πρακτική της σε δικηγορικό γραφείο, αλλά ο καλλιτεχνικός χώρος «νίκησε» το έγκλημα, τουλάχιστον προς το παρόν.

Στα 18 της χρόνια πήγε σε ένα πρακτορείο μοντέλων για να βρει δουλεία, παράλληλα με τις σπουδές της στη ψυχολογία.

Η ενασχόλησή της με τον χώρο του μόντελινγκ αν και δεν ενθουσίασε τους γονείς της, ωστόσο η ίδια είναι «μαγεμένη».

Κι ο καλλιτεχνικός χώρος όμως είναι το ίδιο «μαγεμένος» μαζί της μάλλον. Η ίδια χωρίς να έχει σπουδάσει υποκριτική συμπρωταγωνίστησε με τον Αντίνοο Αλμπάνη στην ταινία «Κανένας», αλλά και με το Λεωνίδα Καλφαγιάννη στην ταινία «Η αγάπη έρχεται στο τέλος», αλλά και σε Τουρκική σειρά για την οποία έκανε ταχύρρυθμα μαθήματα της γλώσσας μένοντας τρεις ολόκληρους μήνες στο Αϊβαλί!

Αναρωτιέστε πώς είναι χωρίς την μαντίλα της; Δείτε την!

Σχετικές ειδήσεις