GOSSIP

Αυτές είναι οι 10+1 πιο πλούσιες γυναίκες της showbiz

Αυτές είναι οι 10+1 πιο πλούσιες γυναίκες της showbiz

Φήμη, χρήμα, επιρροή: αυτά είναι τα τεκμήρια σύμφωνα με τα οποία το περιοδικό Forbes στήνει τη λίστα με τους 100 πιο ισχυρούς celebrities του κόσμου. Το 2014 επεφύλαξε μια ανατροπή-έκπληξη, και μάλιστα στην πρώτη θέση: ποια ήταν, λοιπόν, η celebrity που εκθρόνισε την Σιδηρά Κυρία Winfrey;

Σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Forbes για το 2014

Πρώτη στη λίστα με τους 100 πιο ισχυρούς celebrities του 2014 είναι η Beyonce Knowles! Η Queen B, από τον Ιούνιο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2014 είδε τον τραπεζικό της λογαριασμό να φουσκώνει κατά 115 εκατομμύρια δολάρια! Η δαιμόνια Beyonce, εκτός από album, single και 95 συναυλίες που έγιναν sold out, εξαργυρώνει όσο καλύτερα μπορεί τη φήμη της έχοντας στήσει μια μικρή αυτοκρατορία που παίζει δυνατά στο χώρο της μόδας αλλά και της αρωματοποιίας.

Η επόμενη πιο πλούσια celebrity, 4η στη λίστα του Forbes, είναι ο Oprah Winfrey, με έσοδα περίπου 82 εκατομμύρια δολάρια. Το καλό νέο για την επιχειρηματία είναι πως, επιτέλους, το OWN, το δίκτυο καλωδιακής τηλεόρασης που δημιούργησε, παρουσίασε κέρδη.

Η υπερταλαντούχα παρουσιάστρια, Ellen DeGeneres, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Forbes είναι στην επόμενη θέση, με έσοδα γύρω στα 70 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία συγκέντρωσε από το δημοφιλές show της, το The Ellen DeGeners Show και τη συνεργασία της με την εταιρεία καλλυντικών CoverGirl ενώ η εταιρεία παραγωγής που έχει, ήδη δουλεύει πάνω σε πιλότους για 2 κανάλια της αμερικάνικης τηλεόρασης.

Σαρανταοκτώ (48) εκατομμύρια δολάρια έβγαλε αυτή τη χρονιά η 26χρονη Rihanna, κάνοντας hits το ένα μετά το άλλο αλλά και συνεργασίες με δυνατά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως ο Jay-Z.

Μπορεί το 2014 να μην ήταν από τις πιο δραστήριες παρουσίες στο χώρο της, όμως η Katy Perry έκανε τις σωστές επιλογές και κατάφερε να κερδίσει 40 εκατομμύρια δολάρια- και την ένατη θέση στο Forbes. Ανάμεσα στις υπόλοιπες δραστηριότητές της, η συνεργασία της με την εταιρεία καλλυντικών CoverGirl, τα Pop Chips και τον όμιλο Coty με τον οποίο δημιούργησε άρωμα με την υπογραφή της.

Η λίστα περιλαμβάνει ακόμα την 23χρονη- και βραβευμένη με Oscar- ηθοποιό Jennifer Lawrence, η οποία από τους φετινούς ρόλους της εισέπραξε περίπου 34 εκατομμύρια δολάρια, την τραγουδίστρια της pop Miley Cyrus που επιστρέφει φέτος στη λίστα μετά από 4 χρόνια απουσίας, με 36 εκατομμύρια δολάρια και μια προκλητική εμφάνιση στα MTV Video Music Awards που συζητιέται ακόμα, την 24χρονη τραγουδίστρια/τραγουδοποιό/ηθοποιό Taylor Swift που φέτος σημείωσε τα μεγαλύτερα έσοδα στην καριέρα της: 64 εκατομμύρια δολάρια, την Lady Gaga που κέρδισε μεν 33 εκατομμύρια δολάρια (αλλά τα έσοδά της συνεχίζουν να κατρακυλάνε), βρίσκεται στην 19η θέση της λίστας και ανάμεσα στους διάσημους με την μεγαλύτερη επιρροή, και την Jennifer Lopez, με 37 εκατομμύρια δολάρια, φέτος στην θέση 33 από την θέση Νο 1 που βρισκόταν το 2012.

Για το τέλος, αφήσαμε την πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιό του 2014: δεν είναι άλλη από την Sandra Bullock την πρωταγωνίστρια του “Gravity”. Οι συντελεστές της ταινίας, έφυγαν από την τελετή των Oscar κρατώντας 7 πολυπόθητα αγαλματίδια ενώ η Sandra Bullock «μετράει» αυτή τη στιγμή γύρω στα 51 εκατομμύρια δολάρια στο λογαριασμό της!

Περισσότερες ειδήσεις για τη μόδα και την ομορφιά στο queen.gr

Σχετικές ειδήσεις