GOSSIP

Δεν φαντάζεστε πώς είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής του Prison Break! (photo)

Δεν φαντάζεστε πώς είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής του Prison Break! (photo)

Σοκ έχει προκαλέσει στους χρήστες του διαδικτύου και τους fans της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Prison Break» μια φωτογραφία του Wentworth Miller που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Ο Βρετανός ηθοποιός που έγινε εν μια νυκτί το απόλυτο sex symbol, φαίνεται να έχει «παρατήσει» τον εαυτό του», καθώς απαθανατίζεται με αρκετά παραπανίσια κιλά και δεν θυμίζει σε τίποτα τον ήρωα Michael Scofield που λάτρεψαν οι γυναίκες.

Μετά το σάλο ωστόσο που προκλήθηκε, ο Miller έσπευσε να δώσει τη δική του απάντηση, αποκαλύπτοντας πως για τη μεταμόρφωσή του οφείλεται ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αφού ανέφερε έτσι μεταξύ άλλων πως στεναχωρήθηκε πολύ όταν είδε την «πριν και μετά» φωτογραφία του (gallery) στα social media, τόνισε ότι ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει δημόσια για τον εφιάλτη που ζει.

Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής του Prison Break αποκάλυψε πως το 2010 είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω κατάθλιψης, η οποία μάλιστα τον ταλαιπωρεί από παιδί.

Έφθασε, δε, στο σημείο να έχει και αυτοκτονικές τάσεις, βρίσκοντας διέξοδο στο φαγητό…

Καταλήγοντας στο μήνυμα που ανήρτησε ο Miller σε διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, συμβουλεύει όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εκείνον να μην κλείνονται στον εαυτό τους, αλλά να ζητήσουν τη βοήθεια ειδικών.

prison break1
prison break2

Σχετικές ειδήσεις