GOSSIP

Πασίγνωστος ηθοποιός κατηγορείται πως βρίσκεται πίσω από την αυτοκτονία της συντρόφου του!

Πασίγνωστος ηθοποιός κατηγορείται πως βρίσκεται πίσω από την αυτοκτονία της συντρόφου του!

Η Cathriona White βρέθηκε νεκρή στις 24 Σεπτεμβρίου μετά από υπερβολική δόση των φαρμάκων.

Ο διάσημος ηθοποιός, Jim Carrey κατηγορείται ότι «διευκόλυνε» τον θάνατο της πρώην συντρόφου του Cathriona White προμηθεύοντάς της τα φάρμακα που πήρε για να αυτοκτονήσει.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της White, Mike Burton μήνυσε τον Carrey, κατηγορώντας τον ότι έδωσε στην Καθριόνα «Κατ» Γουάιτ συνταγογραφημένα φάρμακα που οδήγησαν στον θάνατό της.

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που πρέπει να υψώσει κανείς το ανάστημά του και να υπερασπιστεί την τιμή του απέναντι στην κακία του κόσμου», ήταν η αντίδραση του Carrey, που χαρακτήρισε «ντροπιαστική» τη μήνυση του Burton.

di

«Δεν θα δεχτώ αυτή την απόπειρα να εκμεταλλευθούν εμένα και τη γυναίκα που αγάπησα», συνεχίζει στην επίσημη ανακοίνωσή του. «Τα προβλήματα της Cat είχαν ξεκινήσει πολύ πριν γνωριστούμε και δυστυχώς το τραγικό της τέλος ήταν πέρα από τον έλεγχο του οποιουδήποτε. Ελπίζω ότι σύντομα θα έρθει η μέρα που οι άνθρωποι θα σταματήσουν να προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν, και να την αφήσουν να αναπαυθεί εν ειρήνη».

Ο Burton υποστηρίζει ότι ο Καναδός ηθοποιός έκανε προσπάθεια να συγκαλύψει την εμπλοκή του στον θάνατό της, υποστηρίζοντας πως η White πήρε τα χάπια εν αγνοία του. Επιπλέον, ο χήρος «χρεώνει» στον ηθοποιό ότι δεν συνεισέφερε στα έξοδα της κηδείας της γυναίκας του παρά τη «στενή τους σχέση».

Σχετικές ειδήσεις