GOSSIP

Πορνοστάρ απειλεί να ξεμαλλιάσει την Καινούργιου: «Θέλει να μου φάει το... σύντροφο μου».

Πορνοστάρ απειλεί να ξεμαλλιάσει την Καινούργιου: «Θέλει να μου φάει το... σύντροφο μου».

Ποιο μοντέλο εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της γνωστής παρουσιάστριας;

Βγήκαν τα... μαχαίρια στη showbiz!

«Η Κατερίνα Καινούργιου, αυτό το “ρομπότ” γυναίκας, αλλοιωμένη από τις πολλές πλαστικές, δεν ξέρει με ποια έμπλεξε. Θέλω να την ξεμαλλιάσω! Θα βγάλω στη φόρα τα “άπλυτα” της προσωπικής της ζωής». Κεραυνούς εξαπολύει η Μαρία Αλεξάνδρου εναντίον της παρουσιάστριας του Ε.

Οπως ισχυρίζεται το μοντέλο και πρώην σταρ του Σειρηνάκη μιλώντας στην «Espresso», η Καινούργιου δεν τη σεβάστηκε και την πρόσβαλε στον αέρα της εκπομπής της. Αφορμή για τη νέα κόντρα ήταν μια συνέντευξη που έδωσε ο Χάρης Χριστοφοράτος, σύντροφος της Αλεξάνδρου, ο οποίος μίλησε πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ... να στα πω» για τη συμμετοχή του στο επόμενο «Survivor» και με αυτή την αφορμή η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τα περί ων ο λόγος σχόλια.

«Είδε τι αγόρι “θεό” έχω και βιάστηκε να σχολιάσει εμένα. Μάλλον τον γούσταρε πολύ, γι’ αυτό... Πορνοστάρ με ανέβαζε, πορνοστάρ με κατέβαζε, αν και η συνεργάτιδά της Τζωρτζέλα Κόσιαβα τη διόρθωσε αρκετές φορές πως έχω κάνει στροφή στην καριέρα μου. Ολοι ξέρουν ότι δεν κάνω πλέον αισθησιακές ταινίες, αλλά είναι κομπλεξική η Καινούργιου» μας λέει φανερά εκνευρισμένη η Μαρία Αλεξάνδρου και συνεχίζει:

«Ξέρω όμως τι συμβαίνει. Μετά τον χωρισμό της από γνωστό επιχειρηματία, η Κατερίνα πήρε ανάποδες και μου το “κρατούσε”, γιατί εκείνος έβγαινε με μια φίλη μου. Ο,τι θυμάται χαίρεται, γι’ αυτό έπαθε τέτοιο παραλήρημα. Θέλει ένα γερό ξεφτίλισμα από εμένα για να έρθει στα ίσια της. Γιατί, πραγματικά, δεν ξέρει με ποια να έμπλεξε».