GOSSIP

Αρραβωνιάστηκε η Τζένιφερ Λόρενς!

Αρραβωνιάστηκε η Τζένιφερ Λόρενς!
Προσεχώς... νυφούλα η οσκαρική star!

Μετά από πολλές σχέσεις που τελείωσαν άδοξα, η οσκαρική star βρήκε τον έρωτα!

Η Τζένιφερ Λόρενς και ο Κουκ Μαρούνι αποφάσισαν να πάνε την σχέση τους ένα βήμα παρακάτω, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα αρραβωνιάστηκαν!

Αυτό αναφέρει η Page Six της New York Post μιας και αυτόπτες μάρτυρες είδαν το ζευγάρι να γευματίζει σε εστιατόριο του Μανχάταν με το τεράστιο μονόπετρο στο χέρι της 28χρονη superstar να «τραβάει» τα βλέμματα των παρευρισκόμενων.

«Ήταν τεράστια η πέτρα του δαχτυλιδιού. Εμοιαζαν να γιορτάζουν και οι πελάτες μιλούσαν γι' αυτούς. Το δαχτυλίδι ήταν πολύ ευδιάκριτο. Καθόντουσαν πίσω σε μια γωνία. Αυτή φορούσε ένα χαριτωμένο μαύρο φόρεμα με άσπρα πουά», είπε ένας από τους θαμώνες του εστιατορίου Raoul's στην New York Post.

Το χαρμόσυνο γεγονός έχει ήδη γίνει γνωστό στους πολύ κοντινούς ανθρώπου του περιβάλλοντος του ζευγαριού ενώ ο εκπρόσωπος της Λόρενς αρνήθηκε να επιβεβαιώσει αλλά και να διαψεύσει πως ισχύει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, τονίζοντας πως το ζευγάρι είναι πάρα πολύ ευτυχισμένο.

Η Λόρενς στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον frontman των Coldplay, Κρις Μάρτιν, αλλά και με τον σκηνοθέτη, Ντάρεν Αρανόφσκι.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτή είναι η νέα ταινία που ετοιμάζει ο Ταραντίνο

Σχετικές ειδήσεις