GOSSIP

Χαμός στο Χόλιγουντ: Η Ιρίνα Σάικ έκανε ufollow την Lady Gaga

Χαμός στο Χόλιγουντ: Η Ιρίνα Σάικ έκανε ufollow την Lady Gaga
Μήπως υπάρχει τελικά φωτιά πίσω από τον καπνό;

Μήπως το τετ α τετ με τον Μπράντλεϊ Κούπερ στην βραδιά των Όσκαρ δεν ήταν τελικά τόσο αθώο;

Όλο το Χόλιγουντ μιλάει για την παράσταση που έδωσε η Lady Gaga με τον Μπράντλεϊ Κούπερ στην βραδιά των Όσκαρ, όχι όμως για τις καλλιτεχνικές τους επιδόσεις, αλλά για το θερμό τετ α τετ που είχαν. Τόσο θερμό που έκανε έξαλλη την Ιρίνα Σάικ, σύντροφο του Κούπερ.

Σε τι σημείο; Όπως αναφέρει το η σκανδαλοθηρική Sun, η Σαίκ έκανε unfollow την Lady Gaga από όλα τα social media. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε twitter και instagram!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, το 33χρονο μοντέλο σταμάτησε να ακολουθεί την τραγουδίστρια στα social media στις 30 Ιανουαρίου γιατί «βαρέθηκε όλη την κατάσταση με τις φήμες περί δεσμού του Κούπερ με τη Gaga».

Οι φήμες για ειδύλλιο ανάμεσα στην Gaga και τον Κούπερ δεν είναι τωρινές καθώς διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις ενώ στα γυρίσματα του A Star Is Born ήρθαν κοντά σε τέτοιο βαθμό που στην βραδιά των Όσκαρ επί σκηνής έμοιαζαν με ζευγάρι και μάλιστα... full in love.

«Δεν είναι πολύ μακρυά από την αλήθεια οι φήμες ότι η Ιρίνα έχει ''αρρωστήσει'' από αυτό που συμβαίνει. Δεν αντιπαθεί, ούτε σιχαίνεται την Gaga, αλλά δεν αντέχει όλα αυτά που ακούγονται αλλά και τη στενή επαφή που έχει αποκτήσει ο άντρας της με την τραγουδίστρια», πρόσθεσε πηγή κοντά στην Ρωσίδα καλλονή.

Ο Κούπερ στην... πολυθρύλητη βραδιά των Όσκαρ εμφανίστηκε με την μητέρα του και την Ιρίνα Σάικ, με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί.