GOSSIP

H αποκάλυψη της Lady Gaga - Είναι ή όχι ζευγάρι με τον Μπράντλεϊ Κούπερ;

H αποκάλυψη της Lady Gaga - Είναι ή όχι ζευγάρι με τον Μπράντλεϊ Κούπερ;
Τι τρέχει τελικά ανάμεσά τους;

Μια απάντηση επιτέλους!

Η Lady Gaga βρέθηκε στο talk show του Jimmy Kimmel και απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες πως κάτι... τρέχει με τον Μπράντλεϊ Κούπερ μετά την «θερμή» εμφάνισή τους στα Όσκαρ.

«Πρώτα από όλα τα social media είναι ο απόπατος του διδικτύου και αυτό που έχουν προκαλέσει είναι τεράστια ζημιά στην ποπ κουλτούρα. Ο κόσμος είδε αγάπη και μάντεψε τι, ήταν αυτό που ήθελε να δει. Είναι ένα τραγούδι αγάπης και η ταινία είναι μια ιστορία αγάπης», δήλωσε αρχικά η Gaga, που κατέκτησε το Όσκαρ Τραγουδιού.

Η Αμερικανίδα σούπερ σταρ στη συνέχεια μίλησε για την σκηνή με τον Μπράντλεϊ Κούπερ που σκηνοθέτησε την ταινία: «Από την άποψη της ερμηνείας ήταν πολύ σημαντικό και για τους δύο να έχουμε χημεία πάνω στη σκηνή. Εννοώ χαρακτηριστικά ότι όταν επί τρία χρόνια έκανα περιοδεία με τον Τόνι Μπένετ και τον είχα αγκαλιά πάνω στη σκηνή όλα ήταν φυσιολογικά. Όταν ερμηνεύεις ερωτικά τραγούδια ο κόσμος θέλει να βλέπει και να αισθάνεται τον ερωτισμό».

H τραγουδίστρια δήλωσε επίσης πως εκείνη και ο Κούπερ δούλεψαν όλη την εβδομάδα πριν τα Οσκαρ για αυτή την εμφάνιση και πως ο Μπράντλεϊ ήταν ο σκηνοθέτης της εκτέλεσης: «Είμαι καλλιτέχνης και κάναμε πολύ καλή δουλειά, σας ξεγελάσαμε».

Να θυμίσουμε απλά, πως μετά από το... σούσουρο που προκλήθηκε, η σύντροφος του Κούπερ, Ιρίνα Σάικ, σταμάτησε να ακολουθεί την Gaga από τα social media!

Σχετικές ειδήσεις