GOSSIP

Πασίγνωστος τραγουδιστής παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! (pics)

Πασίγνωστος τραγουδιστής παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! (pics)
Η ρομαντική τελετή που αποκαλύφθηκε τώρα!
PIXABAY

Aρραβωνιάστηκε πριν έναν χρόνο ακριβώς την καλύτερή του φίλη και τώρα παντρεύτηκαν!

«Αρραβωνιάστηκα μόλις πριν από τον ερχομό της νέας χρονιάς. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι και οι γάτες μας επίσης είναι όλο χάδια και χαρές», είχε ανακοινώσει ο τραγουδιστής στο Instagram, όπου έχει 18 εκατομμύρια ακόλουθους αναρτώντας και φωτογραφία του όπου διακρινόταν να φιλά την μνηστή του.

Λίγους μήνες νωρίτερα, ο σταρ είχε δηλώσει: «Είναι υπέροχο να γνωρίζεις διάσημους ανθρώπους αλλά μια μέρα αυτό τελειώνει, αυτό δεν είναι η ζωή, δεν είναι η πραγματικότητα», στην εφημερίδα The Sunday Times προσθέτοντας: «Και ξέρω ότι η Σέρι είναι το μόνο πρόσωπο που θα είναι πάντα εδώ».

Ο διάσημος τραγουδιστής Ed Sheeran υπό άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του κι επί τέσσερα χρόνια σύντροφό του Cherry Seaborn, σύμφωνα με την The Sun, τον Δεκέμβριο, αλλά μόλις τώρα κυκλοφόρησαν τα νέα.

Ο μυστικός γάμος έγινε στο σπίτι τους στο Suffolk της Αγγλίας, παρουσία μόνο 40 καλεσμένων από το φιλικό και οικογενειακό τους κύκλο.

«Ο Ed παντρεύτηκε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Ήταν μια πολύ ήσυχη τελετή, μόνο οι κολλητοί του από το σχολείο, μερικοί συγγενείς και ένας παπάς. Δεν ήθελε καθόλου φασαρία. Ένας μικρός χειμωνιάτικος γάμος. Δεν ήθελαν να το κάνουν μεγάλο θέμα», αναφέρει το ρεπορτάζ.

O 28χρονος τραγουδιστής γνώριζε την γυναίκα του από το σχολείο και τα έφτιαξαν το 2015, όταν κατάλαβαν πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις