GOSSIP

Φουρέιρα: Αυτή είναι η πιο sexy και «σκοτεινή» εμφάνιση της για το βίντεο κλιπ στις ΗΠΑ (video)

Φουρέιρα: Αυτή είναι η πιο sexy και «σκοτεινή» εμφάνιση της για το βίντεο κλιπ στις ΗΠΑ (video)

Με την επανεκτέλεση (σε R&B ρυθμούς) της θρυλική επιτυχία των Eurythmics όπως το Sweet Dreams (νέος τίτλος Sirens) και την βοήθεια του ράπερ θρύλου Snoop Dogg, η Ελένη Φουρέιρα βάζει στόχο και τα αμερικάνικα τσαρτς

Πλώρη για τα αμερικάνικα charts – μετά την επιτυχία της σε πολλές χώρες της Ευρώπης – βάζει η Ελένη Φουρέιρα ευελπιστώντας στην βοήθεια και την αναγνωρισιμότητα του ράπερ Snoop Dogg. Κατά γενική ομολογία η σταρ της ελληνικής ποπ σκηνής στο νέο αυτό βίντεο κλιπ κάνει μια από τις πιο σέξι και… σκοτεινές της εμφανίσεις. Μαύρα ημιδιάφανα ρούχα, δερμάτινα σορτς και οι καυτές χορογραφίες της Ελένης αποτελούν αδιαμφησβήτητα το ατού του βίντεο κλιπ.

Το ξεσηκωτικό smash hit, που κυκλοφορεί από την Panik Records, αποτελεί ήδη επιτυχία για την Ελένη Φουρέιρα αφού αυτή είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο Eurythmics έδωσε άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού, το οποίο έχει μπει στη λίστα του «Rolling Stone» με τα 500 σημαντικότερα τραγούδια όλων των εποχών και, μέχρι σήμερα, έχει βγει μόνο σε διασκευές.

Το «Sirens» κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο με ένα εντυπωσιακό music video, που γυρίστηκε σε Λος Άντζελες και Αθήνα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του υποψήφιου για Echo Γερμανού σκηνοθέτη Harris Hodovic και των επιτυχημένων στην Ελλάδα PickCodes.

Τη χορογραφία επιμελήθηκε ο Eddy Morales, ο χορογράφος των Mariah Carey, Justin Timberlake και Janet Jackson, ενώ συμμετείχαν επαγγελματίες Αμερικανοί χορευτές οι οποίοι κατά καιρούς έχουν συνεργαστεί με τους Justin Timberlake, Gwen Stefani και Chris Brown.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι διακοπές στην Καραϊβική και το... τρακάρισμα! (pics)