ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι διακοπές στην Καραϊβική και το... τρακάρισμα! (pics)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι διακοπές στην Καραϊβική και το... τρακάρισμα! (pics)
Τι συνέβη στον κορυφαίο αθλητή του τένις;

Έχοντας κατακτήσει με το σπαθί του βήμα προς βήμα την όγδοη θέση στην παγκόσμια κατάταξη των καλύτερων αθλητών στο τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος και φυσικά να απολαμβάνει τις διακοπές του!

Έχυσε πολύ ιδρώτα, κουράστηκε πολύ, αντιμετώπισε «θηρία» του αθλήματος και βρέθηκε στο… μάτι του κυκλώνα παγκοσμίως ως ο Δαυίδ που τα έβαλε, όχι με έναν, αλλά με πολλούς Γολιάθ!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
O Στέφανος Τσιτσιπάς πετάει στα... σύννεφα...Instagram

Και μπορεί η απειρία του να του στοίχισε σημαντικές νίκες απέναντι σε μεγαθήρια όπως ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Ραφαέλ Ναδάλ αφού είναι μόλις 20 ετών, όμως δεν το βάζει κάτω και πάλι προς τη δόξα τραβά!

Για να τραβήξει όμως, χρειάζεται και λίγη ξεκούραση. Και τι καλύτερο από διακοπές, μετά από σκληρές προπονήσεις, έντονους αγώνες και πολλή δουλειά στα κορτ; Και όχι ό,τι και ό,τι διακοπές αλλά ξεκούραση και χαλάρωση σε ένα από τα κορυφαία και πολυτελέστερα ξενοδοχεία της Καραϊβικής, όπου και κατέλυσε για μερικές ημέρες.

Ο Στέφανος, λάτρης της καλής ζωής και νιώθοντας για πολύ καιρό πολλή… στέρηση αφού έπρεπε να είναι αφοσιωμένος στην καριέρα του, είπε να το ρίξει λίγο έξω και να απολαύσει ηρεμία, ξεκούραση, βουτιές στη θάλασσα ή την πισίνα και φυσικά… τρέλες!

Δεινός χρήστης των social media, o Τσιτσιπάς ανέβασε ήδη αρκετές φωτογραφίες από τις διακοπές του. Μάλιστα σε μία απεικονίζεται να απολαμβάνει τις βουτιές του στην πισίνα του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου και γράφει στη λεζάντα: «Θέλω έξι μήνες διακοπές, δύο φορές τον χρόνο».

Το χαμόγελό του και η καλή του διάθεση υποδεικνύουν το πόσο καλά περνάει. Οι διακοπές του όμως είχαν και απρόοπτα αφού κατά τα τη διάρκεια μίας βόλτας του με ένα καρτ του ξενοδοχείου και ενώ απολάμβανε τη βόλτα του στις αχανείς εκτάσεις του, δεν πρόσεξε σε μία ξύλινη γέφυρα και… τράκαρε στα πλάγια, καταστρέφοντας τη μία ρόδα του καρτ.

Φυσικά, το συγκεκριμένο βίντεο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου με τον ίδιο τον Τσιτσιπά να αυτοτρολάρεται για την… γκάφα του.

Όλα καλά λοιπόν για το «χρυσό» παιδί του τένις που κάνει τους Έλληνες περήφανους και την πατρίδα του να ακούγεται στα πέρατα της γης!

Σχετικές ειδήσεις