Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Μαρίνα Πατούλη: Τι αποκάλυψε για το χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη

Newsbomb

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τις φήμες χωρισμού με τον σύζυγό της και περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Η ίδια ανέφερε ότι περνά «τη βία της σιωπής» και ότι ο σύζυγός της και Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης έχει εξαφανιστεί από το σπίτι και δεν επικοινωνεί μαζί της, ούτε για τα θέματα του γιου τους.

«Καμιά γυναίκα να μην βιώσει αυτό που περνάω», είπε η Μαρίνα Πατούλη στο Open και τόνισε πως: «Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχουμε καμία άλλη επικοινωνία παρά της απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει τους τελευταίους 2,5 μήνες να επικοινωνήσω μαζί του. Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμη και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι. Απλώς εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει. Δεν έχω καμία εικόνα».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Προσπαθώ να είμαι καλά. Εγώ πάντα ήμουν με χαμόγελο και στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Καμία γυναίκα να μη βιώσει αυτό που περνάω. Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μόνο μέσα από τα media που παρακολουθώ τις δράσεις του, δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει εδώ και 2,5 μήνες να επικοινωνήσω μαζί του. Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμα και στα μηνύματα, δεν ξέρω τι έχω κάνει και αν έχω κάνει κάτι. Απλά εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει και το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί στην εφηβεία που αντιμετωπίζει προβλήματα πολύ σημαντικά. Τον έχω προσκαλέσει να τα συζητήσουμε και με ειδικούς και να πάρουμε κοινές αποφάσεις και δε μου απαντάει καν. Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του, έχει την ψυχική του ηρεμία. Δεν ξέρω κάτι άλλο, από τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Το παιδί το παίρνει τηλέφωνο. Το θέμα όμως είναι ότι δεν γνωρίζω πώς θα διαχειριστώ το παιδί γιατί έχει σοβαρά προβλήματα και οι ειδικοί ζητούν την έγκριση του πατέρα για να προχωρήσουν σε συνεδρίες. Δε μου στέλνει ούτε την έγκριση ούτε καν την απάντηση, ούτε καν μια συνάντηση για να δούμε πώς θα λύσουμε το θέμα. Σύζυγοι μπορεί να μην είμαστε, γονείς όμως θα είμαστε για πάντα. Πρέπει να διαχειριστώ τον προσωπικό μου πόνο, έχασα το έδαφος κάτω από τα πόδια μου, έχω να διαχειριστώ το παιδί μου και τώρα και το θέμα της υγείας μου. Εμένα ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, δεν έκανα πλάκα όταν έβγαινα και έλεγα αυτά που έλεγα. Περνάω έναν θάνατο και αυτός ο ζωντανός θάνατος είναι χειρότερος.

Εγώ ως γυναίκα, θεωρώ ότι σε μια πορεία γάμου 35 ετών μπορεί να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα, η γυναίκα κρατά το σπίτι της. Δε με αφορά το τρίτο πρόσωπο. Η οικογένεια είναι πάνω από τα τρίτα πρόσωπα. Η μεγαλύτερη μορφή βίας, μια από αυτές, είναι η βία της σιωπής. Όταν ο άλλος δε σου εξηγεί, δε μιλάει, σε απαξιώνει για τα πάντα, είναι το χειρότερο. Τον προκαλώ και τον προσκαλώ μέσα από την εκπομπή σου, μπορεί να περνάει την κρίση του. Είναι η τελευταία φορά που μιλάω, Είναι ότι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί αυτό. Θα προσπαθήσω να μπορέσω μόνη μου πια να στήσω το σπίτι μου, το παιδί, τον εαυτό μου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»: Η εφιαλτική εφημερία και η φωτογραφία με τα ασθενοφόρα που σόκαρε