Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Ένταση στο Love it με τον Νίκο Μπάρτζη - «Πας να με βγάλεις κακό άνθρωπο» (vid)

Newsbomb

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Νίκος Μπάρτζης, ακολούθησε τον δρόμο του... Τζέιμς Καφετζή και «πέταξε τα βέλη του» κατά της Ιωάννας Μαλέσκου και των συνεργατών της.

Ο πρώην παίκτης του Survivor Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο αγρότης από το Ζευγολατιό Κορινθίας δεν δίστασε να εκφράσει στον αέρα τα παράπονά του στους συνεργάτες της παρουσιάστριας, υποστηρίζοντας ότι προσπάθησαν να τον βγάλουν «κακό άνθρωπο» όσο ήταν στο "Survivor".

Συγκεκριμένα, όταν άρχισαν να μιλούν για τη στιγμή που ψήφισε τη Χριστίνα Κεφαλά μέσα στο ριάλιτι, ο Μπάρτζης «κάρφωσε» τον Βασίλη Γρηγορόπουλο.

«Γενικά από την αρχή του παιχνιδιού και όταν ψήφισα τη Χριστίνα είχα κάποιες αξίες, όταν τραυματιζόμασταν, ξέραμε ότι δύσκολα θα επουλωθεί. Βέβαια ο κύριος από εδώ (ο Βασίλης Γρηγορόπουλος) είχε πει ότι το έκανα επίτηδες. Είχατε πει ότι έκανα κάποια πράγματα επίτηδες, πόσο μάλλον να χτυπήσω. Όπως με έκρινες μπορώ να κρίνω και εσένα σαν τηλεθεατής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για να ενισχύσει μάλιστα τους ισχυρισμούς του, έβαλε το ηχητικό απόσπασμα με τον συνεργάτη της Μαλέσκου να μιλά αρνητικά γι' αυτόν.

Από την πλευρά του, ο Γρηγορόπουλος απάντησε ότι οι παίκτες του "Survivor" «βγήκαν πολύ εύθικτοι», υπογραμμίζοντας ότι πήγε «οργανωμένος» και πρέπει να ακούσει την απάντησή του.

«Δεν θα απαντήσω για τη δουλειά μου, εκείνοι ως παίκτες ριάλιτι υπέγραψαν και συμφώνησαν να δώσουν κάθε δευτερόλεπτο της ζωής τους στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Εγώ κλείνομαι από τον ΣΚΑΪ να σχολιάσω. Μας βγήκαν πολύ εύθικτοι οι παίκτες του "Survivor" και θίγονται με τα σχόλια της εκπομπής. Ήρθες οργανωμένος εδώ θα λάβεις και την απάντησή μου. Σας φαίνεται περίεργο που σχολιάζουμε;"» απάντησε.

Παίρνοντας ξανά τον λόγο, ο Μπάρτζης υποστήριξε ότι πάει να τον βγάλει «κακό άνθρωπο» χωρίς να τον ξέρει καν.

«Με κρίνεις μέσα από το παιχνίδι. Μάλλον δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου και με κρίνεις λάθος», πρόσθεσε.

Στη διαμάχη πήρε θέση και η Ιωάννα Μαλέσκου, ξεκαθαρίζοντας πως αυτή και οι συνεργάτες της σχολιάζουν συγκεκριμένα περιστατικά και όχι αποκυήματα της φαντασίας τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σάκκαρη: Έγραψε ιστορία! Στους «4» του Roland Garros με τρομερή εμφάνιση