Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Γιάννης Βαρδής: Μιλάει για τις δύσκολες στιγμές του πατέρα του λίγο πριν πεθάνει

Newsbomb

Ο Γιάννης Βαρδής μιλάει για τον πατέρα του:«Nομίζω ότι ο πατέρας μου ήταν φοβερά έξυπνος και μπορούσε να καταλάβει τα πάντα. Έχω την αίσθηση ότι ήθελε να φύγει πολύ νωρίτερα από τη στιγμή που έφυγε»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε το πρωί της Τρίτης (7/6) ο Γιάννης Βαρδής. Μίλησε για την πορεία του ως τραγουδιστής χάρις τη βοήθεια του πατέρα του και εξομολογήθηκε την άσχημη ψυχολογία του Αντώνη Βαρδή όσο καιρό βρισκόταν στο νοσοκομείο, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

«Ήταν πολύ δύσκολο το τέλος του πατέρα μου. Μετά την επέμβαση που είχαμε πάει να κάνει στη Γερμανία, οι πρώτοι μήνες ήταν καλοί. Είχε αρχίσει να δυναμώνει, να φτιάχνει η ψυχολογία του και προσπαθούσα όσο μπορώ να τον βοηθήσω. Από τον Δεκέμβριο του 2013 τα πράγματα αγρίεψαν, τον Σεπτέμβριο του 2014 έφυγε. Δεν του είχαμε πει ότι είχε βγάλει δεύτερη φορά όγκο στο κεφάλι, ο οποίος ήταν μη εγχειρήσιμος και γι' αυτό ήταν και μη αναστρέψιμη η ιστορία. Του είπαμε ότι υπάρχει μια μικρή λοίμωξη στο κεφάλι, αλλά νομίζω ότι ο πατέρας μου ήταν φοβερά έξυπνος και μπορούσε να καταλάβει τα πάντα. Έχω την αίσθηση ότι ήθελε να φύγει πολύ νωρίτερα από τη στιγμή που έφυγε», δήλωσε στην κάμερα.

Έκλεισε λέγοντας: «Έβλεπα την ψυχολογία του, το ύφος του, είχε σταματήσει να μιλάει, είχε παραλύσει από την κάτω πλευρά. Καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος από τη στιγμή που δεν μπορεί να μιλήσει για να εκφραστεί, δεν μπορεί να πιάσει την κιθάρα για να παίξει, λόγω παράλυσης, έχει χάσει τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του».

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε για το γεγονός να είσαι γιος ενός μεγάλου τραγουδοποιού και για την καριέρα του χάρις τη βοήθεια του πατέρα του. «Το να είμαι γιος ενός τόσο μεγάλου καλλιτέχνη, θεωρώ πως είναι πλεονέκτημα στη δική μου περίπτωση. Ακόμα κι αν ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική, έπρεπε να χτυπήσω πολλές πόρτες. Ο πατέρας μου μου τις άνοιξε όλες και με πήρε στην εταιρεία».

Δείτε το απόσπασμα που μιλάει για το πλεονέκτημα να είναι γιος του Βαρδή: