Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Kings: Γιατί δεν έφτασαν στο Κιλελέρ για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Newsbomb

Kings: H εκδήλωση ακυρώθηκε από τον ίδιο τον δήμαρχο, καθώς το συγκρότημα δεν κατάφερε να φτάσει την ώρα που του είχε ζητηθεί

Τα μέλη του συγκροτήματος Kings την Παρασκευή 8/12 είχαν προγραμματίσει να φωταγωγήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη στο Κιλελέρ, όμως δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» και της δημοσιογράφου Φαίης Φώτου, η εκδήλωση ακυρώθηκε από τον ίδιο τον δήμαρχο, καθώς το συγκρότημα δεν κατάφερε να φτάσει την ώρα που του είχε ζητηθεί.

Ο τραγουδιστής των Kings, Γιάννης Ρουσσουνέλος μιλώντας στην εκπομπή εξήγησε τον λόγο που καθυστέρησαν, ενώ τόνισε δεν περίμενε να ακυρωθεί η εμφάνισή του για μια τόσο μικρή καθυστέρηση.

«Λίγο πριν φτάσουμε στην πόλη μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι έχουμε αργήσει πάρα πολύ και ότι καλύτερο θα ήταν να ακυρωθεί. Εγώ αυτό το πράγμα δεν το καταλαβαίνω γιατί και είχαμε ενημερώσει ότι θα αργήσουμε, οπότε θα μπορούσαν να καθυστερήσουν τα προηγούμενα event και τις χορωδίες που ήταν πριν από εμάς. Δεν είχαν κάπου να αλλάξουμε, οπότε αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε στην Εθνική ώστε να αλλάξουμε και να ανέβουμε πάνω στη σκηνή. Αναγκαστικά έπρεπε να σταματήσουμε κάπου, έχουμε και ένα κορίτσι στο συγκρότημα μέχρι να βαφτεί και να περιποιηθεί ήθελε λίγη ώρα. Ήταν να βγούμε στις 19:00 και εμείς στις 19:45 θα ήμασταν εκεί», είπε αρχικά ο Γιάννης Ρουσσουνέλος.

Και συνέχισε: «Μετά κάναμε και ένα λάθος σε μια στροφή, οι δρόμοι ήταν περίεργοι και σκοτεινοί και δεν μπορούσαμε να τρέξουμε. Είκοσι λεπτά πριν φτάσουμε μας πήραν τηλέφωνο και μας ακύρωσαν ενώ ήμασταν είδη τέσσερις ώρες στον δρόμο. Δεν μας έχει τύχει ποτέ αυτό μέχρι στιγμής στην καριέρα μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα συγγνώμη στον κόσμο που μας περίμενε εκεί».