ΓΥΝΑΙΚΑ

Αυτός είναι ο πιο σωστός τρόπος για το λιμάρισμα των νυχιών

Αυτός είναι ο πιο σωστός τρόπος για το λιμάρισμα των νυχιών

Και το λιμάρισμα των νυχιών θέλει τον τρόπο του

Το λιμάρισμα είναι ίσως το βασικότερο στοιχείο ενός κομψού μανικιούρ. Εκτός από το σχήμα που δίνει, το λιμάρισμα βοηθά τα νύχια να είναι λαμπερά, γερά και να μη σπάνε. Κι αν νομίζεις ότι μόνη σου δεν μπορείς να καταφέρεις να λιμάρεις τα νύχια, κάνεις λάθος. Υπάρχουν μερικά μυστικά, τα οποία θα σε βοηθήσουν να λιμάρεις βήμα-βήμα και με τον σωστό τρόπο τα νύχια σου στο σπίτι. Όχι, δεν είναι επιστήμη ή κάτι τρομερά δύσκολο. Απλά θέλει τρόπο.

Επίλεξε σχολαστικά τη λίμα σου. Μια καλή λίμα είναι το Α και το Ω για σωστό λιμάρισμα. Επίλεξε μια μαλακή λίμα, η οποία προστατεύει τα νύχια και δεν επιτρέπει το σπάσιμο.

Μην αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο φορά λιμαρίσματος. Λίμαρε τα νύχια σου προς μία φορά. Αν τα λιμάρεις μία δεξιά και μία αριστερά ταλαιπωρείς το νύχι και δε γίνεται σωστό λιμάρισμα.

Η λίμα θα πρέπει να βρίσκεται σε γωνία 30-40 μοιρών από τη βάση του νυχιού. Αν η κλίση είναι μεγαλύτερη, τότε το σχήμα του νυχιού σου θα γίνει πιο κοφτερό.

Αν- κατά λάθος- λιμάρεις πολύ τα νύχια σου, δεν πειράζει. Βάψε τα σε ένα nude χρώμα και έτσι θα δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο μακριά. Και μην ανησυχείς! Σύντομα θα μακρύνουν ξανά.