ΓΥΝΑΙΚΑ

Τι κάνουν μαζί Σερ και Χίλαρι Κλίντον;

Τι κάνουν μαζί Σερ και Χίλαρι Κλίντον;

Φίλες και υποστηρίκτριες από το παρελθόν οι δύο δυναμικές γυναίκες δίνουν τα χέρια για κοινό σκοπό.

Η Σερ και Χίλαρι Κλίντον έδωσαν τα χέρια σε μια προσπάθεια πολιτικής αλληλεγγύης. Η φιλία τους κρατάει χρόνια. Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα οι δύο σπουδαίες προσωπικότητες να ενώσουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, ειδικά τώρα που οι πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ είναι ραγδαίες. Μαζί οργάνωσαν ένα event για να συγκεντρώσουν χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία υποψηφίων του Δημοκρατικού κόμματος.

Η εκδήλωση με τον θρύλο της pop θα πραγματοποιηθεί για την πολιτική ομάδα της Χίλαρι «Onward Together», που παροτρύνει τους ανθρώπους να οργανωθούν και να συμμετέχουν στη διεκδίκηση του Λευκού Οίκου. H Χίλαρι Κλίντον ανακοίνωσε την είδηση από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ενώ στη συνέχεια επιβεβαίωσε το γεγονός και στο αμερικάνικο περιοδικό People. «Ανυπομονώ πραγματικά να συμμετάσχω με τη Σερ για να υποστηρίξω ομάδες και ηγέτες που δίνουν μία σκληρή μάχη και κάνουν σημαντικό έργο για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας μας. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον καλύτερο για να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τις τελευταίες ημέρες προς τις εκλογές», δήλωσε η Κλίντον.

Τις προηγούμενες ημέρες η Σερ συμμετείχε σε εκδηλώσεις υποστήριξης του Τζο Μπάιντεν και είχε δηλώσει από το Φοίνιξ: «Ο λόγος που ήρθα εδώ, δεν είναι ότι νοιάζομαι μόνο για τον Τζο και την Καμάλα - είναι ότι με νοιάζει πραγματικά για τις Ηνωμένες Πολιτείες, για να έχουν μια δίκαιη ευκαιρία».