ΓΥΝΑΙΚΑ

Όλες οι κυρίαρχες τάσεις στα κοσμήματα για τον φετινό χειμώνα

Όλες οι κυρίαρχες τάσεις στα κοσμήματα για τον φετινό χειμώνα

Όλες τα trends που επιβάλλει η νέα αυτή σεζόν.

H αδυναμία του ωραίου φύλου για τα κοσμήματα είναι γνωστή. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως έχουν γραφτεί τραγούδια, βιβλία, ακόμη και ταινίες με θέμα τα διαμάντια. Το μόνο σίγουρο είναι πως η εκλεκτή της καρδιάς σου θα το εκτιμήσει πολύ αν αποφασίσεις να της προσφέρεις ένα κομψό κόσμημα ως ένδειξη φιλίας ή αγάπης.

Σήμερα το κόσμημα παραμένει η καλύτερη επιλογή για δώρα σε επετείους, γενέθλια και διάφορες άλλες ειδικές περιστάσεις. Η μόδα δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται και πλέον μπορούμε να βρούμε πρωτότυπα και άκρως ιδιαίτερα κολιέ, σκουλαρίκια ή δαχτυλίδια σε πολύ προσιτές τιμές.

Τα κοσμήματα κρύβουν τεράστια δύναμη πίσω τους. Μπορούν να δώσουν στυλ, χαρακτήρα και άποψη στο ντύσιμό σου, την ώρα που απογειώνουν ακόμη και το πιο αδιάφορο look. Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος περιμέναμε με αγωνία να δούμε ποια θα είναι τελικά τα jewellery trends που θα κυριαρχήσουν. Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα όταν είδαμε τις συλλογές όλων των μεγάλων οίκων και brands.

Με μια πρώτη ματιά στο φωτογραφικό υλικό από την Εβδομάδα Μόδας, διαπιστώσαμε πως τα χρυσά κοσμήματα έρχονται για να μείνουν, οι κρύσταλλοι και οι πολύτιμες πέτρες έχουν φέτος την τιμητική τους ενώ τα κλασικά, διαχρονικά items παραμένουν must-have. Τα διαμάντια όπως φαίνεται θα μας απασχολήσουν έντονα την ώρα που ένα νέο σχήμα στα κολιέ έρχεται για να αγαπηθεί όσο τίποτε άλλο.