ΓΥΝΑΙΚΑ

Jade roller: Το απόλυτο εργαλείο ομορφιάς που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου

Jade roller: Το απόλυτο εργαλείο ομορφιάς που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου

Είναι πραγματικά θαυματουργό!

Η περιποίηση της επιδερμίδας μας είναι μέρος της καθημερινότητάς μας. Όλες οι γυναίκες ξυπνάμε το πρωί, καθαρίζουμε το πρόσωπό μας και έπειτα η κάθε μία- ανάλογα με τις ανάγκες της- απλώνει και τις κατάλληλες κρέμες ή ορούς. Σου έχει συμβεί, όμως, ποτέ να κάνεις το καλύτερο δυνατό για το πρόσωπό σου και για το δέρμα σου και να μη βλέπεις τελικά τα μέγιστα αποτελέσματα;! Συμβαίνει συχνά… Μην ανησυχείς.

Εύλογα, βέβαια, θα αναρωτιέσαι τι πρέπει να κάνεις σε αυτήν την περίπτωση. Η απάντηση είναι μία και ακούει στο όνομα… jade roller. Ναι, αναφερόμαστε σε αυτό το θαυματουργό εργαλείο ομορφιάς, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να έχει μία θέση στο μπάνιο και το νεσεσέρ σου.

Το jade roller είναι ένα beauty tool με ένα ή δύο rollers, το οποίο είναι κατασκευασμένο από νεφρίτη και πραγματικά μπορεί να μεταμορφώσει την όψη της επιδερμίδας σου. Το μαγικό αυτό εργαλείο τονώνει τη μικροκυκλοφορία και γυμνάζει τους μύες του προσώπου, χαρίζοντάς σου σφριγηλό και απαλό δέρμα, γεμάτο λάμψη και υγεία. Επιπλέον, μειώνει τους μαύρους κύκλους, ενώ περιορίζει και την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Αναρωτιέσαι πώς θα το χρησιμοποιήσεις σωστά; Είναι πανεύκολο. Αφού απλώσεις στο πρόσωπό σου ένα λαδάκι ή μια κρέμα, ξεκινάς με απαλές και ανοδικές κινήσεις το μασάζ. Τον μεγαλύτερο νεφρίτη θα τον χρησιμοποιήσεις για τις μεγάλες επιφάνειες του προσώπου (μέτωπο, μάγουλα κλπ.), ενώ τον μικρό νεφρίτη για τις μικρότερες περιοχές, όπως κάτω από τα μάτια, το μουστάκι και την περιοχή ανάμεσα στα φρύδια. Ένταξε, λοιπόν, το jade roller στη ρουτίνα ομορφιάς σου, ξεκίνα να το χρησιμοποιείς δύο φορές την εβδομάδα και οι στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης που θα βιώσεις θα είναι απίστευτες.