ΓΥΝΑΙΚΑ

Το "Stylish with Jenna Lyons" έρχεται σύντομα στις οθόνες μας

Το "Stylish with Jenna Lyons" έρχεται σύντομα στις οθόνες μας

Ποια είναι η  Jenna Lyons που αποκτά δική της εκπομπή μόδας στην τηλεόραση.

Ποια είναι η γυναίκα που έχει κάνει θραύση στην Αμερική; Το όνομά της είναι Jenna Lyons και το 2013 χαρακτηρίστηκε από τους New York Times ως «η γυναίκα που ντύνει την Αμερική». Έγινε η γυναίκα που όλες οι Αμερικανίδες ήθελαν να ακολουθήσουν στο Instagram. Με πάνω από 69.000 followers η Jenna έχει ακόμα έναν λόγο να χαμογελά.

Σήμερα, επτά χρόνια αργότερα έχει πάψει να εργάζεται στην εταιρία J Crew, με τα περίφημα κασμιρένια πουλόβερ και υποστηρίζει πως η αποχώρησή της έγινε για καλό.

Την ώρα που η Lyons δε μας ντύνει στην κυριολεξία, εξακολουθεί να μας κατευθύνει υποσυνείδητα. Μέσα από την πορεία της στο J Crew όλα αυτά τα χρόνια, ενέπνευσε πολλές γυναίκες – από τη Michelle Obama μέχρι νεαρά κορίτσια, πώς να διασκεδάζουν με τη μόδα, να ντύνονται διαισθητικά και να αγνοούν τους κανόνες. Η Jenna Lyons είναι η γυναίκα που καθιέρωσε την ανάμειξη των prints, τις παγιέτες, το neon κραγιόν και πολλά άλλα. Έκανε τα daywear να δείχνουν ξεχωριστά και τα eveningwear πιο φρέσκα και νεανικά.

Σε δηλώσεις της ανέφερε πως το πιο ικανοποιητικό κομμάτι της προηγούμενης δουλειάς της ήταν πως βοηθούσε τις γυναίκες να βρουν το στυλ και την αυτοπεποίθησή τους, με τον ίδιο τρόπο που η μόδα την βοήθησε να βρει τη φωνή της ως ένα ντροπαλό, αμήχανο παιδί που "δεν ταίριαζε πουθενά". «Ο λόγος που μπήκα στο χώρο της μόδας ήταν για να βοηθήσω τους ανθρώπους», υποστηρίζει η Lyons.

Όλες οι γνώσεις της θα δοθούν απλόχερα στους τηλεθεατές και λάτρεις της μόδας μέσα από τη νέα της εκπομπή στο HBO Max, με τίτλο "Stylish With Jenna Lyons". Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 3 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μια εκπομπή που ακολουθεί νέες γυναίκες και άνδρες που ανταγωνίζονται για δουλειά με τη Lyons και την ομάδα της Sarah Clary και Kyle DeFord (και οι δύο πρώην συνάδελφοι της στη J Crew). Συμμετέχουν σε διάφορες προκλήσεις και βοηθούν σε makeovers. «Νομίζω ότι υπάρχει πολύς φόβος γύρω από το τι πρέπει να φορούν οι άνθρωποι και φοβούνται επίσης να θέτουν ερωτήσεις», λέει χαρακτηριστικά η Lyons.

Image: instagram/jennalyonsnyc