ΓΥΝΑΙΚΑ

Η Chiara Ferragni θα λανσάρει συλλογή με παιδικά ρούχα

Η Chiara Ferragni θα λανσάρει συλλογή με παιδικά ρούχα

Ευχάριστα νέα από την fashion blogger.

Η Chiara Ferragni υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με το Ιταλικό brand παιδικών ρούχων Monnalisa. Η διάσημη blogger και επιχειρηματίας θέλησε να επεκταθεί περαιτέρω στα παιδικά ενδύματα, αφού μέχρι στιγμής η συλλογή της περιλάμβανε μόνο μερικά ρούχα για βρεφική ηλικία.

Η παιδική συλλογή Chiara Ferragni θα περιλαμβάνει ρούχα για παιδιά έως 10 ετών και αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021. Θα διατίθεται στα καταστήματα της Monnalisa παγκοσμίως, καθώς και στις αντίστοιχες ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

Η Monnalisa διαθέτει συλλογές για παιδιά έως 16 ετών με τα προϊόντα της να πωλούνται σε περισσότερες από 60 χώρες. Φυσικά έχει παρουσία στα μεγάλα πολυκατάστηματα όπως: Harrods, Rinascente, Galeries Lafayette κ.ά

Η Chiara Ferragni μετρά σήμερα 22 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και κατέχει τους ρόλους τόσο του Διευθύνοντος Συμβούλου όσο και του Καλλιτεχνικού Διευθυντή στο brand της. Η ίδια όρισε τη συμφωνία ως "ένα ακόμη βήμα στην ολοκληρωμένη και παγκόσμια ανάπτυξη του brand.” Στόχος της εταιρείας είναι να φτάσει τις πωλήσεις των 15, 4 εκατομμυρίων ευρώ το 2025 με καθαρό κέρδος 4, 4 εκατομμυρίων ευρώ και κέρδη προ τόκων, φόρων, αποσβέσεων 44 τοις εκατό.