ΓΥΝΑΙΚΑ

Πέντε lip balm για να ενυδατώνεις καλά τα χείλη σου

Πέντε lip balm για να ενυδατώνεις καλά τα χείλη σου

Το must προϊόν για όλο τον χειμώνα!

Το skincare -εκτός από μια τάση στον χώρο της ομορφιάς τα τελευταία χρόνια- είναι και μια ανάγκη της επιδερμίδας σου. Αν θέλεις να έχεις υγιές, λαμπερό και σφριγηλό δέρμα, τότε σίγουρα θα χρησιμοποιείς κρέμες, ορούς ομορφιάς και μάσκες για να τονώσεις και να ανανεώσεις το πρόσωπό σου. Μήπως, όμως, ξεχνάς μια συγκεκριμένη περιοχή; Ναι, μιλάμε για τα χείλη σου.

Οι περισσότεροι δίνουμε σημασία στα μάτια, στο μέτωπο και στην περιοχή γύρω από το στόμα και ξεχνάμε τα χείλη μας. Και αυτό είναι λάθος. Ειδικά αυτήν την εποχή, που η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή, ο αέρας κρύος και μπαινοβγαίνουμε από εξωτερικούς σε εσωτερικούς χώρους, τα χείλη μας ταλαιπωρούνται. Μη μας πεις πως δεν έχεις παρατηρήσει τελευταία τα χείλη σου να είναι σκασμένα και να πονάνε ή να τσούζουν.

Ξέρεις… Γι’ αυτό δε φταίει μόνο ο κρύος καιρός. Φταίει και η μάσκα που φοράς όλη την ημέρα. Βλέπεις, η μάσκα τρίβεται πάνω στα χείλη, και κατά συνέπεια τα βασανίζει αρκετά. Χρειάζεται, όπως καταλαβαίνεις, να λάβεις δράση. Δεν είναι δυνατόν, ούτε να πονάς, ούτε να αφήνεις σε αυτήν την κατάσταση τα χείλη σου.

Και τι καλύτερο από το να έχεις σε κάθε τσάντα και νεσεσέρ σου ένα lip balm! Πρόκειται για το προϊόν, που θα χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και προστασία στα χείλη σου. Θα τα θρέψει και θα τα επαναφέρει σιγά-σιγά σε μια καλή κατάσταση. Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε για σένα στην παρακάτω gallery 5 υπέροχα lip balm, που θα ανακουφίσουν πολύ τα χείλη σου. Είναι lip balm διάφανα, σε κόκκινο ή ροζ χρώμα και με υπέροχα αρώματα. Διάλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο και βιάσου να το βάλεις στο ηλεκτρονικό σου καλάθι. Πίστεψέ μας! Το έχεις μεγάλη ανάγκη.