ΓΥΝΑΙΚΑ

Η Amanda Seyfried απέρριψε ρόλο σε πασίγνωστη ταινία του Hollywood

Η Amanda Seyfried απέρριψε ρόλο σε πασίγνωστη ταινία του Hollywood

Άλλοι, πάντως, θα εύχονταν να ήταν στη θέση της.

Η Marvel έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Οι ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει υπό τη στέγη της έχουν στεφθεί με τεράστια επιτυχία και το box-office μετράει μία τεράστια σειρά από αριθμούς σε κέρδη. Οι Guardians of the Galaxy, για παράδειγμα, είναι ένα franchise που τα πήγε περίφημα. Γνώρισε στο κοινό αγαπημένους χαρακτήρες των κόμικς και σημείωσε πάνω από 770 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις. Θα φανταζόταν, λοιπόν, κανείς ότι πολλοί ηθοποιοί θα ήθελαν να έχουν κάποιον ρόλο σε αυτό.

Η Amanda Seyfried σίγουρα δεν είναι μία από αυτούς. Πριν η Zoe Saldana αναλάβει, τελικά, τον ρόλο της Gamora, εκείνος είχε προταθεί στην ίδια. Δεν μπορούμε να πούμε ότι θα θέλαμε κάποια αλλαγή στο συγκεκριμένο κομμάτι, αφού η Saldana έκανε εξαιρετική δουλειά, ωστόσο, η Seyfried απέρριψε τον ρόλο γιατί δεν πίστεψε καθόλου όχι μόνο ότι θα πετύχαινε αλλά και ότι κάποιος γενικά θα ενδιαφερόταν να δει την ταινία. Φυσικά, η πραγματικότητα τη διέψευσε περίτρανα γιατί έγινε μία από τις πιο κερδοφόρες ταινίες που έχουν υπάρξει ποτέ.

Σε συνέντευξή της στο podcast του THR είπε σχετικά με το θέμα:

«Δεν ήθελα να είμαι μέρος της πρώτης ταινίας της Marvel που ήταν επιτυχία γιατί είπα ‘Ποιος θέλει να δει μία ταινία για ένα δέντρο που μιλάει και ένα ρακούν;’ Κάτι για το οποίο ήμουν πολύ λάθος. Το σενάριο ήταν καταπληκτικό, ήταν βασισμένο στο ότι δεν ήθελες να είσαι εκείνος ο τύπος, γιατί, αν είσαι ο σταρ μίας τεράστιας ταινίας όπως αυτή και αποτύχει, το Hollywood δε σε συγχωρεί. Το έχω δει να συμβαίνει σε ανθρώπους και ήταν ένας τεράστιος, τεράστιος φόβος μου και σκέφτηκα ‘Το αξίζει;’»