ΓΥΝΑΙΚΑ

Έτσι θα ξαρμυρίσετε σωστά τον μπακαλιάρο (συνταγή και για κουρκούτι)

Έτσι θα ξαρμυρίσετε σωστά τον μπακαλιάρο (συνταγή και για κουρκούτι)

Πώς τα τηγανίσετε τον μπακαλιάρο χωρίς να απορροφήσει πολύ λάδι και κυρίως να μην είναι αλμυρός.

Το έθιμο θέλει την 25η Μαρτίου να τρώμε μπακαλιάρο με ή χωρίς σκορδαλιά.

Αν λοιπόν σκοπεύετε να φτιάξετε στο σπίτι τον παραδοσιακό παστό μπακαλιάρο, θα πρέπει να τον ξαλμυρίσετε έγκαιρα.

Γιατί ακόμα κι αν σας πετύχει το κουρκούτι, ο μπακαλιάρος δεν θα τρώγεται αν είναι ...λύσσα.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr