ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι κορυφαίες θεραπείες για λαμπερή και ανανεωμένη εμφάνιση πριν το ρεβεγιόν

Οι κορυφαίες θεραπείες για λαμπερή και ανανεωμένη εμφάνιση πριν το ρεβεγιόν

Έφτασε η πιο λαμπερή και χαρούμενη εποχή του χρόνου, εκείνη που θέλουμε να φορέσουμε τα γιορτινά μας και να εντυπωσιάσουμε. Και εφόσον επιλέγουμε με προσοχή τα ρούχα για το ρεβεγιόν, δεν θα πρέπει να δείξουμε την ίδια προσοχή στο να έχουμε μια ξεκούραστη και νεανική όψη στο γιορτινό τραπέζι; Ρωτήσαμε την δερματολόγο και Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ Αμαλία Τσιατούρα, για τις κορυφαίες θεραπείες ανάπλασης και αντιγήρανσης που μπορούν να εφαρμοστούν ακόμη και μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα.

IMG 6206

1. Αναίμακτο λίφτινγκ προσώπου με νήματα PDO

Πρόκειται για μια νέα, πρωτοποριακή και απόλυτα ασφαλή μέθοδο μη επεμβατικού lifting που έρχεται να τονώσει και να ανορθώσει το δέρμα, χωρίς την ταλαιπωρία ενός χειρουργείου! Χάρη στα ενέσιμα, βιοαπορροφήσιμα νήματα πολυδιοξανόνης (ένα απόλυτα ασφαλές υλικό με πιστοποίηση CE και FDA) επιτυγχάνεται σύσφιγξη και ανόρθωση των ιστών σε μία μόνο συνεδρία, η οποία πραγματοποιείται αναίμακτα στο δερματολογικό ιατρείο.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και βελτιώνεται σημαντικά το επόμενο διάστημα. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι αποτελεί μια απόλυτα ασφαλή, σύντομη διαδικασία, με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, επιτρέποντας την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Το γεγονός ότι η διαδικασία δεν απαιτεί τομές, επομένως δεν προκαλεί ουλές και σημάδια, καθιστά το lifting με νήματα PDO την αγαπημένη, lunchbreak θεραπεία. Είναι επομένως η ιδανική θεραπεία αντιγήρανσης ακόμη και λίγες μέρες πριν το γιορτινό τραπέζι!

2. Βαθιά ανάπλαση και λάμψη με την δύναμη των βλαστοκυττάρων

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία βλαστοκυττάρων PRP (Platelet Rich Plasma) έχει αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Η διαδικασία απαιτεί μια μικρή αιμοληψία από τον ασθενή ώστε να συλλεχθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα. Με την προσθήκη ιόντων ασβεστίου επιτυγχάνεται η ενεργοποίηση των αιμοπεταλίων του πλάσματος και η ακόλουθη αξιοποίηση των αυξητικών παραγόντων τους. Οι αυξητικοί παράγοντες που αποτελούν πρωτεΐνες οι οποίες αποκαθιστούν βλάβες στο δέρμα και ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, εφαρμόζονται στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ, ενέσιμα ή και μη, με τη βοήθεια μια ειδικής, microneedling συσκευής.

Η διαδικασία είναι ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και με διάρκεια που ξεπερνά τον ένα χρόνο. Καθώς οι αναπλαστικοί παράγοντες προέρχονται από τον ίδιο τον ασθενή, δεν υπάρχουν επιπλοκές και παρενέργειες. Είναι επομένως μια απόλυτα φυσική θεραπεία αντιγήρανσης, βαθιάς αναζωογόνησης και λάμψης, εφαρμόζεται παγκοσμίως, έχει αποδεδειγμένα οφέλη και απτά αποτελέσματα που διαρκούν.

Cosmetic Derma Medicine
Αθήνα: +30 210 6980451
Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240
Πάτρα: +30 2610 226562

Σχετικές ειδήσεις