Η συνταγή της ημέρας: Μοσχάρι κοκκινιστό μέσα σε κολοκύθα

Η συνταγή της ημέρας: Μοσχάρι κοκκινιστό μέσα σε κολοκύθα

#tsoulotip: Χρησιμοποιούμε αλάτι στη κολοκύθα,για να βγουν πιο εύκολα τα υγρά.

ΥΛΙΚΑ

1 μεγάλη στρογγυλή κολοκύθα

1 κιλό μοσχάρι, από σπαλομίτα, κομμένο σε κύβους 5x5εκ.

2 μέτρια κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

4 καρότα, κομμένα σε λεπτές ροδέλες

2 πράσινες πιπεριές, κομμένες στα τέσσερα

4 πατάτες, κομμένες σε χοντρά κυβάκια

1 κύβο ζωμό βοδινό

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

400 γρ. ντομάτα, κονκασέ

6 λευκά μανιτάρια, κομμένα στα τέσσερα

1 κ.γ. worcestershire sauce

3 στικ σέλερι, σε κάθετες χοντρές φέτες

1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά

180 ml κόκκινο κρασί

Αλάτι

Πιπέρι

2 lt. νερό

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com