Η συνταγή της ημέρας: Μοσχάρι κοκκινιστό μέσα σε κολοκύθα
#tsoulotip: Χρησιμοποιούμε αλάτι στη κολοκύθα,για να βγουν πιο εύκολα τα υγρά.
ΥΛΙΚΑ
1 μεγάλη στρογγυλή κολοκύθα
1 κιλό μοσχάρι, από σπαλομίτα, κομμένο σε κύβους 5x5εκ.
2 μέτρια κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
4 καρότα, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
2 πράσινες πιπεριές, κομμένες στα τέσσερα
4 πατάτες, κομμένες σε χοντρά κυβάκια
1 κύβο ζωμό βοδινό
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
400 γρ. ντομάτα, κονκασέ
6 λευκά μανιτάρια, κομμένα στα τέσσερα
1 κ.γ. worcestershire sauce
3 στικ σέλερι, σε κάθετες χοντρές φέτες
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
180 ml κόκκινο κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
2 lt. νερό
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com