ΓΥΝΑΙΚΑ

Δεν είσαι πρωινός τύπος; Tips για να μην αργείς στην δουλειά

Δεν είσαι πρωινός τύπος; Tips για να μην αργείς στην δουλειά
Φτάνεις τελευταία και καταϊδρωμένη…;
pixabay

Αργείς πάντα στη δουλειά ή τα ραντεβού σου; Σου έχουν κάνει επανειλημμένα παρατηρήσεις για το πόσο άργησες αλλά όσο κι αν προσπαθείς φτάνεις τελευταία και καταϊδρωμένη;

Αν είσαι κι εσύ ανάμεσα στους αγιάτρευτους αργοπορημένους, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να διορθώσεις το ελάττωμα και έχουμε μερικές συμβουλές για να τα καταφέρεις.

#1 Οργανώσου από την προηγούμενη

Τι θα φορέσεις; Βγάλε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ κι ότι άλλο θέλεις να φορέσεις από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας. Αν το αφήσεις για το πρωί, είναι σίγουρο πως θα καθυστερήσεις. Κάτι δε θα βρίσκεις, κάτι δε θα σου κάθεται καλά και το μισάωρο πέρασε.

#2 Με τα κλειδιά και το πορτοφόλι τι γίνεται; Ποια τσάντα θα πάρεις μαζί σου;

Άλλος ένας λόγος που χάνουμε χρόνο κάθε πρωί είναι τακτοποίηση της τσάντας μας. Βάλε στην τσάντα και τα απαραίτητα, κλειδιά, πορτοφόλι, ατζέντα, υγρά μαντηλάκια, φάρμακα κι ότι άλλο χρειάζεσαι μαζί για να μην ψάχνεσαι το επόμενο πρωί.

#3. Πόσες φορές σου έτυχε να ξεχάσεις να βάλεις το ξυπνητήρι σου;

Πριν κοιμηθείς βεβαιώσου πως έχεις ήδη ρυθμίσει ξυπνητήρι, στο ρολόι ή το κινητό και πως ο ήχος είναι αρκετά δυνατός για να τον ακούσεις το πρωί. Κι επειδή αρκετές φορές στον ύπνο μας απενεργοποιούμε το ενοχλητικό ξυπνητήρι, σιγουρέψου πως το έχεις σε απόσταση τέτοια ώστε να αναγκαστείς να σηκωθείς από το κρεβάτι για να το κλείσεις. Βάρβαρο αλλά αποτελεσματικό!

#4 Τι ώρα κοιμάσαι;

Προσπάθησε να κοιμάσαι τουλάχιστον ένα συνεχόμενο επτάωρο και απόφυγε τα άσκοπα ξενύχτια μπροστά στην τηλεόραση ή τον υπολογιστή. Φρόντισε να είσαι ξεκούραστη για να μπορείς να είσαι πιο «λειτουργική» και γρήγορη το πρωί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr