Συλλογή Γυαλιών POLAROID 2015: Εμπειρία τέλειας όρασης με χρώμα και στυλ!

Κωνσταντίνος Σκορδούλης

Τα γυαλιά Polaroid, παγκόσμιος ηγέτης στην οφθαλμική φροντίδα και τα οπτικά και εφευρέτης των πολωτικών φακών, παρουσιάζουν τη νέα τους συλλογή γυαλιών για το 2015.

Φωτεινά χρώματα και αβάν-γκαρντ σχεδιασμός συνδυάζονται με την πολωτική τεχνολογία αιχμής, για την οποία φημίζεται ο οίκος Polaroid για πάνω από 75 χρόνια. Είναι μια μάρκα που χαίρει εμπιστοσύνης παγκοσμίως για την δέσμευσή της στην καινοτομία, την τέλεια όραση και την απόλυτη προστασία των ματιών.

Εποχικό
Μια νεανική, δυναμική προσωπικότητα για αυτή τη νέα συλλογή γυαλιών που, χάρη στους πολωτικούς φακούς του οίκου, συνδυάζουν την απόλυτη προστασία των ματιών με τις τελευταίες τάσεις της μόδας: μια ευρεία γκάμα παιχνιδιάρικων μοτίβων δημιουργεί καινούργιους, εκπληκτικούς συνδυασμούς. Μια έκρηξη χρωμάτων που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία «τέλειας όρασης», συνδυασμένη με μια φρέσκια, ζωηρή διάθεση.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ – PLD 6010

Design και άνεση: αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου διακρίνονται από το λεπτό μεταλλικό στρογγυλό σχήμα τους και την ρετρό εμπνευσμένη σχεδίαση, χαρίζοντας απόλυτη άνεση και έξτρα ελαφριά αίσθηση. Οι νέοι Polaroid, Ultra Light UltraSightTM πολωτικοί φακοί ή καθρέπτες φακοί εξασφαλίζουν υψηλή προστασία των ματιών και στυλ.
Αυτά τα γυαλιά ηλίου αποτελούν το τέλειο αξεσουάρ για ένα φρέσκο, νεανικό και δυναμικό look. Οι ματ χρωματικοί συνδυασμοί, βγαίνουν σε καφέ με μπλε φακούς, μαύρο με ασημί φακούς, παλλάδιο με πράσινους φακούς, πορτοκαλί με μωβ φακούς, μωβ με χρυσούς φακούς, μπλε με κόκκινους φακούς.

ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ: 65 ευρώ

Οι συλλογές γυαλιών POLAROID παράγονται και διανέμονται από το Safilo Grοup.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved