MEN'S GUIDE

Αυτά δεν τα κάνεις στο πρώτο ραντεβού

Αυτά δεν τα κάνεις στο πρώτο ραντεβού

Είναι μερικά πράγματα που δεν πρέπει να τα κάνεις στο πρώτο ραντεβού μαζί της. Εκτός και αν δε θέλεις να υπάρξει δεύτερο.

Ένα από αυτά είναι να μη μιλάς. Μπορεί όντως να μην είσαι ομιλητικός, αλλά φαντάσου πόσο σπαστικό είναι ειδικά στο πρώτο ραντεβού. Μια καλή ιδέα είναι να βρεις από πριν μερικά θέματα συζητήσης. Κάτι να έχεις να λες βρε παιδί μου.

Δεύτερο και πολύ βασικό, αν έχετε πάει για φαγητό. Μην κάνεις το λάθος να παραγγείλεις για εκείνη. Τύπου έρχεται ο σερβιτόρος και αποφασίζεις εσύ τι θα φέρει. Εκτός και αν σου έχει δώσει το ΟΚ.

Πρόσεξε πως θα εμφανιστείς. Αν πας κακοντυμένος, άλουστος το πιο πιθανό είναι να νιώσει ότι δεν έχει καμία σημασία για σένα. Επίσης μην αργήσεις και μην την ειδοποιήσεις τελευταία στιγμή ότι θα αργήσεις αν τελικά το κάνεις.

Δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να πάτε κάπου που να παίζει τηλεόραση και μάλιστα κάποιο αγώνα. Το να κοιτάς συνέχεια την τηλεόραση για το σκορ αφενός είναι αγένεια, αφετέρου κάνει τον άλλον να νιώθει ότι ασχολείσαι με κάτι άλλο. Και είναι πρώτο ραντεβού. Δεν ασχολούμαστε με κάτι άλλο.

Τέλος, μην αρχίσεις τα σεξουαλικά υπονοούμενα. Δεν είναι καθόλου καλή ιδέα.

Σχετικές ειδήσεις