MEN'S GUIDE

Τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις sex, μια φορά στη ζωή σου

Τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις sex, μια φορά στη ζωή σου

Το sex το σκέφτεσαι συνέχεια. Το κάνεις όσο πιο συχνά μπορείς. Πού το κάνεις; Αυτό είναι ένα ερώτημα. Εκτός από κρεβάτια, καναπέδες, πατώματα υπάρχουν κάποιες εκδοχές που θα πρέπει να τις δοκιμάσεις πριν έρθουν τα γεράματα.

Έστω κι αν είναι για μια φορά, έτσι για την αλητεία που λένε. Πάρε ιδέες και κάνε αυτό που πρέπει.

Σε σινεμά. Αν δεν το έκανες στην εφηβεία σου, θα πρέπει να κάνεις την καρδιά σου -και όχι μόνο- πέτρα και να δοκιμάσεις τη σκοτεινή αίθουσα του κινηματογράφου. Κατανοούμε τις αντικειμενικές δυσκολίες, αλλά για όλα υπάρχει λύση. Διάλεξε μια παράσταση σε ταινία που δεν είναι και πολύ δημοφιλής και σε ώρα που θα το βρεις σχεδόν άδειο. Από κει και πέρα αυτοσχεδίασε.

Στο γραφείο. Προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας. Και συνάδελφοι που δουλεύουν μέχρι αργά. Βρες την κατάλληλη γωνία, έτσι ώστε να μη σε πιάνει η κάμερα και φρόντισε να έχουν φύγει όλοι αλλά και να μην είναι η ώρα που σκάει η καθαρίστρια.
Στο σπίτι των γονιών σου, στο παιδικό σου δωμάτιο. Αν αυτό δεν είναι δήλωση ενηλικίωσης τι είναι; Αν οι γονείς σου είναι μάλιστα στο σπίτι ακόμα καλύτερα. Προϋπόθεση να είσαι αθόρυβος και αποτελεσματικός.

Στο αεροδρόμιο. Θα σου λέγαμε το αεροπλάνο αλλά κατανοούμε τις αντικειμενικές δυσκολίες οπότε ο αερολιμένας είναι ό,τι πρέπει.

Σε ένα έρημο σπίτι. Ξέρεις όλα εκείνα τα ρημάδια που υπάρχουν παντού και ενίοτε είναι και πολύ τρομακτικά. Αδρεναλίνη πολύ. Κάντο και θα μας θυμηθείς.

Στο σπίτι κάποιου άλλου. Ας πούμε ότι σε ένα πάρτι και μπορείς να τρυπώσεις σε ένα δωμάτιο και να κάνεις αυτό που θέλεις να κάνεις με τον κίνδυνο να σε ανακαλύψουν. Είναι ξεσηκωτικό!

Στο πλοίο, πηγαίνοντας διακοπές. Έτσι κι αλλιώς τα ταξίδια με πλοίο είναι βαρετά. Βρες μια καλή καβάτζα και αυτοσχεδίασε. Απόφυγε τις τουαλέτες και γιατί σχεδόν ποτέ δεν είναι καθαρές αλλά και για τη ζέστη που κάνει εκεί μέσα. Δεν αντέχετε, οπότε βρες άλλη εναλλακτική.

Σχετικές ειδήσεις