ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Καταπέλτης» για τον Δημήτρη Λιγνάδη ο Γιάννης Μόρτζος: Ήταν «φυτευτός», υπάρχει κλίκα στο Εθνικό

«Καταπέλτης» για τον Δημήτρη Λιγνάδη ο Γιάννης Μόρτζος: Ήταν «φυτευτός», υπάρχει κλίκα στο Εθνικό

Σε βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Δημήτρη Λιγνάδη και την κατάσταση που επικρατεί στο Εθνικό Θέατρο προχώρησε ο Γιάννης Μόρτζος.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε ότι από την πρώτη στιγμή του διορισμού του Δημήτρη Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο του γεννήθηκαν αμφιβολίες.

Δεν ήταν ποτέ ο «σούπερ-πρωταγωνιστής», διορίστηκε με μη κανονικό τρόπο, «φυτευτός», πράγμα που δημιούργησε υποψίες, πρόσθεσε ο Γιάννης Μόρτζος συμπληρώνοντας «ενός κακού, μύρια έπονται».

«Πίσω από αυτόν το διορισμό, κάποιοι κρύβονται. Τώρα, ποιοι είναι αυτοί, δε μπορώ να πω. Απλά μπορώ να υποθέσω. Είχε πλάτες. Εγώ λέω κλίκα. Υπάρχει μια κλίκα χρόνια τώρα, η οποία νέμεται τα του Εθνικού Θεάτρου και αυτή η κλίκα διορίζει όποτε θέλει και παύει όποτε θέλει» συνέχισε σε υψηλούς τόνους.

Όπως ανέφερε, ο κ. Λιγνάδης ήταν «πανταχού παρών» και δίπλα του είχε κάποιους «φίλους». «Αυτοί οι φίλοι του, οι συνεργάτες του θα έπρεπε να πουν έγκαιρα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το οποίο είναι πολύ σοβαρό, το οποίο τώρα ξεφυτρώνει και βρωμάει ο τόπος» υπογράμμισε.

Κάλεσε, δε, τους στενούς συνεργάτες του Δημήτρη Λιγνάδη «να μιλήσουν πρώτοι και να πουν την καθαρή αλήθεια. Ότι ήξεραν το πρόβλημα και το έκρυβαν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέες «βόμβες» - «Σκηνοθετούσε μέχρι και τις σχέσεις των παιδιών»