ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Χιου Τζάκμαν αντιμέτωπος με τον καρκίνο του δέρματος: Τι έδειξε η βιοψία

Χιου Τζάκμαν
Ο Χιου Τζάκμαν διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνωμα στη μύτη το 2013
AP

Σε δύο μήνες, ο Χιου Τζάκμαν θα υποβληθεί σε νέα βιοψία.

O Χιου Τζάκμαν, με νέο βίντεο στο Instagram, ενημέρωσε -όπως είχε υποσχεθεί- τους followers για την πορεία της υγείας του μετά τη βιοψία που έκανε σε ύποπτο εύρημα στη μύτη.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες, ο ηθοποιός είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο Instagram που ενημέρωνε τους θαυμαστές του ότι είχε υποβληθεί σε βιοψία δέρματος από τη μύτη, καθώς ο δερματολόγος του είχε παρατηρήσει (ξανά) ένα ανησυχητικό εύρημα.

Όπως χαρακτηριστικά τον ακούμε να λέει στο νέο βίντεο, τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την βιοψία είναι «ασαφή», ωστόσο αυτό «δεν ανησυχεί ιδιαίτερα» τους γιατρούς του.

«Αρχικά, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την απίστευτη υποστήριξή σας. Έλαβα μεγάλη υποστήριξη για τη βιοψία που έκανα. Υποσχέθηκα ότι θα σας κρατάω ενήμερους. Η διάγνωση ήταν ασαφής, το οποίο σημαίνει ότι δεν πήραν αρκετό υλικό καθώς ετοιμάζομαι να ξεκινήσω γυρίσματα. Έτσι δεν θέλαμε να πάμε πολύ βαθιά», εξήγησε ο 52χρονος ηθοποιός και πρόσθεσε: «Δεν ανησυχούν ιδιαίτερα. Ό,τι και αν επέστρεψε δεν προκαλεί ανησυχία. Αν είναι κάτι, θα είναι βασικοκυτταρικό καρκίνωμα το οποίο δεν είναι απειλητικό, ωστόσο πρέπει να το φροντίσουμε».

Ο Τζάκμαν ενημέρωσε τους φαν ότι θα υποβληθεί σε μια ακόμα βιοψία σε δέρμα από τη μύτη του, σε δύο μήνες από τώρα, δηλαδή μόλις το επιτρέψει το πρόγραμμα των γυρισμάτων του. Επίσης για ακόμα μια φορά προέτρεψε τους θαυμαστές του να φορούν αντηλιακό και να είναι προσεκτικοί.

«Ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι και μάλλον δεν θα σταματήσω να το κάνω… σας παρακαλώ να ελέγχετε το δέρμα σας και να βάζετε αντηλιακό. Αν ποστάροντας αυτό υπενθυμίζω σε κάποιον ότι πρέπει να επισκεφθεί τον δερματολόγο του – είμαι ευτυχισμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι ο Χιου Τζάκμαν έχει διαγνωστεί με καρκίνο του δέρματος στη μύτη πέντε φορές. Η πρώτη φορά που υποβλήθηκε σε θεραπεία για καρκίνωμα ήταν τον Νοέμβριο του 2013, ενώ η τελευταία φορά ήταν το 2015.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Ανησυχία για τον Χιου Τζάκμαν: Αντιμέτωπος ξανά με τον καρκίνο του δέρματος;