ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σχολή Witcher στην Πολωνία σε μεταμορφώνει σε Geralt της Rivia

The Witcher Netflix - Πολωνία Σχολή
Σε άλλα νέα η 2η σεζόν του The Witcher θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 17 Δεκεμβρίου

Στην Πολωνία λειτουργεί σχολή για Witchers εδώ και έξι χρόνια.

Ξεχάστε τη σχολή μαγείας του Hogwarts, πλέον μπορείτε να δοκιμάσετε τις (μαγικές) δυνάμεις σας στη σχολή για Witchers! Εδώ και έξι χρόνια, στην Πολωνία λειτουργεί το Witcher School, εμπνευσμένο φυσικά από τον κόσμο των βιβλίων του Andrzej Sapkowski, τα video games και την επιτυχημένη σειρά του Netflix.

Μέχρι στιγμής, στο πρόγραμμα της σχολής έχουν συμμετάσχει πάνω από 2.000 άνθρωποι από 52 χώρες του κόσμου ακολουθώντας τα βήματα του Geralt του κεντρικού χαρακτήρα από το σύμπαν του The Witcher.

Μέσα από ένα πρόγραμμα τριών ημερών, το Witcher School μυεί τους συμμετέχοντες στον κόσμο και τα μυστικά του The Witcher. Οι συμμετέχοντας μένουν κοντά σε ένα πραγματικό Πολωνικό κάστρο και λαμβάνουν την εκπαίδευση ενός Witcher, επίσης κυνηγούν τέρατα και συναντούν χαρακτήρες από τα παιχνίδια και τα βιβλία.

«Δεν χρειάζεσαι κάποιον ειδικό εξοπλισμό για να πάρεις μέρος στο Witcher School», εξηγεί σε ανακοίνωσή του ο Dastin Wawrzyniak, υπεύθυνος της διοργάνωσης και προσθέτει: «Μέσα στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνεται μια βασική στολή, ένας χαρακτήρα Witcher που προβλέπει το σενάριο της ομάδας και εργαστήρια που εξηγούν το παιχνίδι και τους κανόνες ασφαλείας, ειδικά για αυτούς που συμμετέχουν πρώτη φορά».

Ωστόσο, αν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε μέχρι την Πολωνία και να βιώσετε την εμπειρία, μπορείτε να το κάνετε μέσω της μικρής οθόνης. Θυμίζουμε ότι στις 17 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί στο Netflix η 2η σεζόν της σειράς με πρωταγωνιστή τον Henry Cavill, ενώ στις 23 Αυγούστου κάνει πρεμιέρα το anime φιλμ για τον Vesemir, τον μέντορα του Geralt. Τέλος, στα σκαριά βρίσκεται η prequel live-action σειρά, The Witcher: Blood Origin.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

The Witcher: Το Netflix -επιτέλους- αποκάλυψε ημερομηνία και τρέιλερ της 2ης σεζόν!