ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πατέρας της συμφώνησε να παραιτηθεί από την κηδεμονία

Μπρίτνεϊ Σπίαρς κηδεμονία από τον πατέρα της
O δικήγορος της ποπ σταρ ζήτησε από τον πατέρα της «να παραιτηθεί άμεσα»
AP

Ωστόσο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατέθεσε ότι θα το κάνει «όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή».

O πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμι, συμφώνησε να παραιτηθεί από την κηδεμονία της κόρης του όπως και από τον ρόλο του διαχειριστή της περιουσίας της, «όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή», σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Η εξέλιξη αυτή θα σηματοδοτήσει μια μεγάλη νίκη για τη διάσημη ποπ σταρ η οποία βρίσκεται υπό την κηδεμονία του πατέρα της επί 13 χρόνια. Πριν από δύο περίπου μήνες, η Σπίαρς κατέθεσε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες ζητώντας να σταματήσει η καταχρηστική κηδεμονία και ο ασφυκτικός έλεγχος που της ασκεί ο πατέρας της.

«Ο Τζέιμς δεν θεωρεί πως μια δημόσια διαμάχη με την κόρη του για τη συνέχιση της κηδεμονίας είναι προς όφελός της», αναφέρει ένας από τους δικηγόρους του πατέρα της προσθέτοντας πως «ο κ. Σπίαρς σκοπεύει να συνεργαστεί με το δικαστήριο και το νέο δικηγόρο της κόρης του για την ομαλή μετάβαση σε νέο διαχειριστή».

Στην κατάθεσή του ανέφερε συγκεκριμένα ότι «ο κ. Σπίαρς συνεχίζει να τηρεί το καθήκον του και δεν πρέπει να απομακρυνθεί. Είναι πρόθυμος να παραιτηθεί όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ωστόσο, η μετάβαση πρέπει να είναι ομαλή και να περιλαμβάνει επίλυση ζητημάτων που εκκρεμούν».

Θυμίζουμε ότι ότι τον Ιούνιο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς περιέγραψε στο δικαστήριο όσα ζει εδώ και 13 χρόνια κάτω από την ασφυκτική κηδεμονία του πατέρα της. Η τραγουδίστρια μίλησε για τον υπερβολικό έλεγχο που ασκεί πάνω στην ίδια, την καριέρα και τη ζωή της υποστηρίζοντας πως της έχει καταργήσει θεμελιώδη δικαιώματα.

Μεταξύ άλλων η Σπίαρς αποκάλυψε ότι δεν της επιτρέπεται να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδί, να βλέπει τους φίλους της ή να βγαίνει με τον σύντροφό της, ενώ ανέφερε ότι η ίδια δεν έχει κανένα έλεγχο της περιουσίας και της καριέρας της.

«Θέλω απλώς να πάρω τη ζωή μου πίσω. Έχουν περάσει 13 χρόνια. Ως εδώ!», ξέσπασε η Σπίαρς στην κατάθεση της εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία να μηνύσει την οικογένειά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπρίτνεϊ, εκτός από διάσημους καλλιτέχνες, όλο αυτό τον καιρό έχει στο πλευρό της τους θαυμαστές της οι οποίο έχουν δημιουργήσει μια εκστρατεία υποστήριξης και διαμαρτυρίας με το hashtag #FreeBritney.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μπρίτνει Σπίαρς - Το πρώτο μήνυμα μετά την κατάθεσή της: «Ντρεπόμουν να μιλήσω για ό,τι μου συνέβη»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξανά στα δικαστήρια για την κηδεμονία της