ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

La Casa de Papel: To Netflix μας συστήνει τους νέους χαρακτήρες της τελευταίας σεζόν

La Casa de Papel
Το πρώτο μέρος της 5ης σεζόν θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 3 Σεπτεμβρίου

Ένα φάντασμα από το παρελθόν, ένας άσωτος γιος και ένας αδίστακτος διοικητής των ειδικών δυνάμεων του στρατού έρχονται στην πέμπτη σεζόν του La Casa de Papel.

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του πρώτου μέρους της πέμπτης και τελευταίας σεζόν του La Casa de Papel στις 3 Σεπτεμβρίου, το Netflix αποκάλυψε τους τρεις νέους χαρακτήρες που μπαίνουν στη σειρά και θα φέρουν τα πάνω-κάτω.

Πρόκειται για τον ηθοποιό Μιγκέλ Άνχελ Σιλβέστρε του Sky Rojo ο οποίος θα ερμηνεύσει τον Ρενέ, τη μεγάλη αγάπη της Τόκιο από το παρελθόν. Όπως περιγράφεται στο Twitter, o Ρενέ είναι «ένα φάντασμα από το παρελθόν».

Η δεύτερη νέα είσοδος είναι αυτή του Πάτρικ Κριάντο που θα υποδυθεί τον Ραφαέλ, τον «άσωτο γιο» του Μπερλίν. Το μοναδικό πράγμα που έχει στο μυαλό του ο νεαρός είναι να μην γίνει σαν τον πατέρα του.

Τέλος, στην πέμπτη σεζόν θα δούμε και τον ηθοποιό Χοσέ Μανουέλ Σέδα στον ρόλο του Σαγκάστα, έναν διοικητή των ειδικών δυνάμεων του ισπανικού στρατού. Ο Σαγκάστα είναι «γεννημένος ηγέτης. Ψυχρός, αδίστακτος και ικανός να ξεπεράσει κάθε ηθική αναστολή αν το απαιτήσουν οι περιστάσεις».

Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος κύκλος του ισπανικού χιτ θα χωριστεί σε δύο μέρη, με το δεύτερο να κυκλοφορεί στις 3 Δεκεμβρίου. Όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη: «Η συμμορία βρίσκεται αμπαρωμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Ο Καθηγητής και η παρέα του έχουν καταφέρει να σώσουν τη Λίσμπον, όμως έχουν χάσει έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από τη Σιέρα και για πρώτη φορά δεν έχει σχέδιο απόδρασης! Και ενώ πιστεύουν πως τα χειρότερα έχουν περάσει, ένας νέος εχθρός κάνει την εμφάνιση του και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία πλησιάζει, και ό,τι ξεκίνησε ως ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

La Casa de Papel: To τέλος είναι κοντά για τη διάσημη συμμορία του Προφεσόρ

La Casa de Papel: «Ελευθερία ή θάνατος» για τη συμμορία στο επίσημο τρέιλερ της 5ης σεζόν!