ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

La Casa de Papel: Μόλις μάθαμε τον λόγο που «πέθαναν» την Ναϊρόμπι στην 4η σεζόν

Ναϊρόμπι La Casa de Papel
Ο θάνατος της Ναϊρόμπι στην 4η σεζόν αποτέλεσε δυσάρεστη έκπληξη για τους φαν της σειράς

Το πρώτο μέρος της τελευταίας σεζόν του La Casa de Papel κυκλοφορεί στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ο σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός του La Casa de Papel, Χεσούς Κολμενάρ, μόλις εξήγησε γιατί συνέβη ένα από τα πιο σοκαριστικά γεγονότα της τέταρτης σεζόν –ενδεχομένως και ολόκληρης της σειράς- που δυσαρέστησε χιλιάδες φαν του ισπανικού χιτ. Τον αναπάντεχο θάνατο της Ναϊρόμπι.

Θυμίζουμε ότι η Ναϊρόμπι πυροβολήθηκε από ελεύθερο σκοπευτή στο τέλος της τρίτης σεζόν και στην αρχή του τέταρτου κύκλου είδαμε ότι παρά τις προσπάθειες της υπόλοιπης συμμορίας, τελικά η ηρωίδα δεν καταφέρνει να επιβιώσει με την ηθοποιό Άλμπα Φλόρες να αποτελεί παρελθόν στη σειρά.

Μιλώντας λοιπόν στο TVLine, με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα του πρώτου μέρους της πέμπτης σεζόν στις 3 Σεπτεμβρίου, ο Κολμενάρ εξήγησε εν ολίγοις ότι η Ναϊρόμπι δεν θα είχε καμία τύχη στο χάος που πρόκειται να συμβεί.

«Η προσωπικότητα της Ναϊρόμπι δεν ήταν τέτοια ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει στον πόλεμο που θα γίνει στην τελευταία σεζόν. Δεν έπρεπε να βρίσκεται εκεί. Πιστεύω ότι αυτό προσθέτει δυναμική στους χαρακτήρες μας και θα ήταν περίπλοκο αν γινόταν διαφορετικά. "Σκοτώνουμε" τους χαρακτήρες μας και αυτό προσθέτει μια ένταση. Γιατί είναι καλό να μην ξέρεις ποιος θα σκοτωθεί και τι πρόκειται να συμβεί».

Αυτό λοιπόν που δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει η Ναϊρόμπι στον πέμπτο κύκλο είναι το εξής: «Η συμμορία βρίσκεται αμπαρωμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Ο Καθηγητής και η παρέα του έχουν καταφέρει να σώσουν τη Λίσμπον, όμως έχουν χάσει έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από τη Σιέρα και για πρώτη φορά δεν έχει σχέδιο απόδρασης! Και ενώ πιστεύουν πως τα χειρότερα έχουν περάσει, ένας νέος εχθρός κάνει την εμφάνιση του και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία πλησιάζει, και ό,τι ξεκίνησε ως ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο».

Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος κύκλος του ισπανικού χιτ θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το πρώτο θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου ενώ το δεύτερο θα ακολουθήσει στις 3 Δεκεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

La Casa de Papel: To Netflix μας συστήνει τους νέους χαρακτήρες της τελευταίας σεζόν