To Red Notice έχει τρέιλερ και είναι απολαυστικό!

Τζωρτζίνα Ντούτση

Ράιαν Ρέινολντς, Γκαλ Γκαντότ και Ντουέιν Τζόνσον στο νέο blockbuster του Netflix

Η ταινία Red Notice θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 12 Νοεμβρίου.

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser τρέιλερ για τη νέα ταινία δράσης Red Notice και είναι κάτι παραπάνω από απολαυστικό.

Φυσικά το βίντεο έχει σε πρώτο πλάνο τους τρεις λαμπερούς και αγαπημένους πρωταγωνιστές: Ντουέιν Τζόνσον, Γκαλ Γκαντότ και Ράϊαν Ρέινολντς, με την εντυπωσιακή κυρία της τριπλέτας να γοητεύει φακό και θεατές με το κατακόκκινο φόρεμα και τις κοφτερές ατάκες της.

Η ιστορία ακολουθεί τον καλύτερο πράκτορα της Interpol (Ντουέιν Τζόνσον), την καλύτερη κλέφτρα έργων τέχνης (Γκαλ Γκαντότ) και τον καλύτερο απατεώνα (Ράιαν Ρέινολντς). Όπως αποκαλύπτει το τρέιλερ, ο χαρακτήρας του The Rock καταφέρει να συλλάβει τους δύο περιβόητους ληστές, ωστόσο θα χρειαστεί να συνεργαστεί μαζί τους για να φέρει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή.

Το Netflix έχει ποντάρει πολλά στη νέα του ταινία, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα blockbusters της χρονιάς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει επενδύσει πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή του.

Πίσω από το σκηνοθετικό τιμόνι της ταινίας κάθεται ο Ρόσον Μάρσαλ Θούρπερ, στην τρίτη συνεργασία του με τον Ντουέιν Τζόνσον.

Το Red Notice θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 12 Νοεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος ηθοποιός μπαίνει στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Μίκης Θεοδωράκης: Έλληνες καλλιτέχνες αποχαιρετούν στο Newsbomb.gr τη φωνή της Ρωμιοσύνης

La Casa de Papel: Ανέβηκε στο Netflix η 5η σεζόν

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved