ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ποιος ηθοποιός μπαίνει στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Γιώργος Λάνθιμος
Για ακόμα μια φορά, ο Γιώργος Λάνθιμος συγκεντρώνει ένα δυνατό καστ σε ταινία του
AP

Στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου συμπρωταγωνιστούν οι Έμα Στόουν και Γουίλεμ Νταφόε.

Ο ηθοποιός Κρίστοφερ Άμποτ είναι η νέα προσθήκη στο καστ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο Poor Things, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Deadline.

Το Poor Things είναι η κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου βιβλίου από τον Σκωτσέζο συγγραφέα Άλισντερ Γκρέι. Στην ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη θα συμμετέχουν ακόμα οι Έμα Στόουν και Γουίλεμ Νταφόε. Το σενάριο θα συνυπογράψει ο Λάνθιμος με τον Τόνι ΜακΝαμάρα του The Favourite, σε παραγωγή της Element Pictures (Η Ευνοούμενη).

Κρίστοφερ Άμποτ
Κρίστοφερ ΆμποτAP

O Κρίστοφερ Άμποτ συμμετείχε στο Catch-22 του Τζορτζ Κλούνεϊ το οποίο του χάρισε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Α΄ Ανδρικού Ρόλου σε μίνι σειρά. Πρόσφατα επίσης τον είδαμε στα Black Bear και Possessor. Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον ρόλο που θα υποδυθεί στη νέα ταινία του Λάνθιμου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μυθιστόρημα του Γκρέι κυκλοφόρησε το 1992 και ως κεντρικό χαρακτήρα έχει την Μπελ Μπάξτερ, μια νεαρή γυναίκα, ένα θηλυκό... Φρανκεστάιν. Στις προθήκες των ελληνικών βιβλιοπωλείων θα το βρείτε υπό τον τίτλο Χαμένα Κορμιά (εκδόσεις Νεφέλη).

Στη σύνοψη του βιβλίου αναφέρεται: «Τοποθετημένο στη Γλασκώβη και τα περίχωρά της, στην Αλεξάνδρεια και στο Παρίσι της δεκαετίας του 1880, το βιβλίο περιγράφει τις ερωτικές ζωές δύο γιατρών και μιας γυναίκας που ένας από τους δύο έχει δημιουργήσει. Περιέχει μερικούς ανίερους γάμους, αλλά σχεδόν καμία διαστροφή. Τίποτα σε αυτές τις σελίδες δεν θα μπορούσε να εκπλήξει τη Μαίρη Σέλευ, τον Λιούις Κάρολ ή τον Άρθουρ Κόναν Ντόυλ, όπως και τίποτα δεν θα μπορούσε να κάνει ένα αθώο παιδί να κοκκινίσει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ABBA: Νέος δίσκος μετά από 40 χρόνια - Ακούστε τα δύο νέα τους τραγούδια!

La Casa de Papel: Ανέβηκε στο Netflix η 5η σεζόν

Νέες αναβολές για τα «Top Gun: Maverick» και «Mission Imossible 7»