ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέες αναβολές για τα «Top Gun: Maverick» και «Mission Imossible 7»

Τομ Κρουζ Top Gun Maverick
Το νέο Top Gun: Maverick πρόκειται να «απογειωθεί» τελικά στις 30 Σεπτεμβρίου 2022

Οι δύο νέες ταινίες του Τομ Κρουζ μεταφέρονται για το 2022.

H Paramount έκανε νέες αλλαγές στον προγραμματισμό τριών ταινιών της που πρόκειται να δυσαρεστήσουν αρκετούς φαν. Σημειώνεται ότι οι τροποποιήσεις οφείλονται στον κορονοϊό και συγκεκριμένα στη μετάλλαξη Δέλτα που έχει κυριαρχήσει στις περισσότερες χώρες του πλανήτη.

Οι δύο αλλαγές στο πρόγραμμα αφορούν στις κυκλοφορίες των δύο πολυαναμενόμενων ταινιών του Τομ Κρουζ, Top Gun: Maverick και Mission Imossible 7 οι οποίες μετατίθενται για το 2022. Συγκεκριμένα το σίκουελ του Top Gun μεταφέρεται για τις 27 Μαΐου 2022, αντί για τις 19 Νοεμβρίου 2021, ενώ η έβδομη ταινία Top Gun θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 και όχι στις 27 Μάϊου.

Αλλαγή ημερομηνίας έχουμε και για το Jackass Forever το οποίο από τις 22 Οκτωβρίου του 2021 μεταφέρεται για τις 4 Φεβρουαρίου του 2022.

Παράλληλα, η Paramount έχει ήδη ανακοινώσει ότι εξαιτίας της πανδημίας ορισμένες από τις ταινίες της θα κυκλοφορήσουν απευθείας στο Paramount+. Μία από αυτές είναι το Paranormal Activity που θα είναι διαθέσιμο για στριμάρισμα τον Οκτώβριο.

Πρέπει να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η τέταρτη φορά που το Top Gun: Maverick καθυστερεί από τότε που ξέσπασε η πανδημία και η έκτη συνολικά. Αρχικά το φιλμ είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουλίου 2019.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μίκης Θεοδωράκης: Έλληνες καλλιτέχνες αποχαιρετούν στο Newsbomb.gr τη φωνή της Ρωμιοσύνης

Μίκης Θεοδωράκης: «Κράτα το χέρι μου και πάμε αστέρι μου» - Η ιστορία πίσω από τη θρυλική Δραπετσώνα

Μίκης Θεοδωράκης: «Ο πόνος είναι τόσο βαθύς!» - O Τούρκος συνθέτης Λιβανελί αποχαιρετάει το φίλο του