ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μεγάλη νίκη για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πατέρας της παραιτήθηκε από την κηδεμονία της!

Μπρίτνεϊ Σπίαρς
H Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι έτοιμη να πάρει πάλι πίσω τον έλεγχο της ζωής και της περιουσίας της
AP

Μετά από 13 χρόνια, ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς συμφώνησε να παραιτηθεί από την κηδεμονία της διάσημης κόρης του.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μπορεί επιτέλους να νιώσει και πάλι ελεύθερη. Ο πατέρας της, Τζέιμι, συμφώνησε να παραιτηθεί από την κηδεμονία της περιουσίας και της ζωής της διάσημης κόρης του, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με το Page Six, ο Τζέιμι Σπίαρς την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου, κατέθεσε στο δικαστήριο τα απαιτούμενα έγγραφα της παραίτησης του. Η ξαφνική αυτή αλλαγή της στάσης του 69χρονου οφείλεται στα πρόσφατα γεγονότα του καλοκαιριού που σχετίζονται με την κηδεμονία. Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι η Μπρίτνεϊ ζήτησε από το δικαστήριο την απομάκρυνση του πατέρα της από την κηδεμονία ζητώντας να αναλάβει η ίδια τη διαχείριση της περιουσίας της και να «πάρει ξανά πίσω τη ζωή της».

«Οι καταστάσεις έχουν αλλάξει σε τέτοιο βαθμό ώστε δεν χρειάζεται πλέον να βρίσκεται υπό κηδεμονία», ανέφερε η νομική πλευρά του Τζέμι Σπίαρς. «Η κυρία Σπίαρς είπε στο δικαστήριο ότι θέλει να πάρει πίσω τον έλεγχο της ζωής της χωρίς τις ράγες ασφαλείας της κηδεμονίας», συμπλήρωσαν οι δικηγόροι του 69χρονου προσθέτοντας ότι η ποπ σταρ «θέλει να ζήσει τη ζωή της όπως επιλέγει η ίδια χωρίς τους περιορισμούς της κηδεμονίας».

Τον τερματισμό της κηδεμονίας μένει πλέον να εγκρίνει η πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Μπρέντα Πένι που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, σε δήλωσή του στο Page Six έκανε λόγο για «μία τεράστια νομική νίκη και δικαίωση» για τη γνωστή τραγουδίστρια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πατέρας της συμφώνησε να παραιτηθεί από την κηδεμονία

Μπρίτνει Σπίαρς - Το πρώτο μήνυμα μετά την κατάθεσή της: «Ντρεπόμουν να μιλήσω για ό,τι μου συνέβη»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Η συγκλονιστική κατάθεση στο δικαστήριο: «Θέλω να πάρω τη ζωή μου πίσω»