ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Google: Αφιερωμένο στον DJ Avicii το σημερινό Doodle

DJ Avicii
O DJ Avicii αυτοκτόνησε τον Απρίλιο του 2018 σε ηλικία 28 ετών
AP

H διάσημος DJ Avicii γεννήθηκε σαν σήμερα στις 8 Σεπτεμβρίου 1989.

Η Google με το σημερινό της Doodle τιμά τη μνήμη του πρόωρα χαμένου DJ Avicii. O Tιμ Μπέρλινγκ, όπως ήταν το πραγματικό όνομά του, θα γιόρταζε σήμερα τα 32α γενέθλιά του.

Google Doodle DJ Avicii
To σημερινό Doodle της Google αφιερωμένο στον Σουηδό DJ Avicii


Ο Σουηδός DJ και μουσικός παραγωγός που αυτοκτόνησε με ένα σπασμένο μπουκάλι στις 20 Απριλίου του 2018 στο Μουσκάτ του Ομάν, γεννήθηκε στην Στοκχόλμη στις 8 Σεπτεμβρίου του 1989.

Στη σύντομη ζωή του, ο Avicii συνεργάστηκε με διάσημους μουσικούς και καλλιτέχνες (Tiesto, David David Guetta, κ,ά.), απέκτησε εκατομμύρια θαυμαστές, κέρδισε δεκάδες σημαντικά βραβεία και είδε τη φήμη του να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, το 2012 ο Avicii σκαρφάλωσε στο νούμερο τρία της λίστας με τους καλύτερους DJ του κόσμου από το περιοδικό DJ Magazine.

Τον Μάρτιο του 2016 ο Avicii ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τις συναυλίες προκαλώντας ξαφνιάζοντας τους θαυμαστές του. Δύο χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2018 ο διάσημος μουσικός έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 28 ετών, προκαλώντας σοκ στους θαυμαστές του. Σύμφωνα με την οικογένειά του ο Avicii προβληματιζόταν για το νόημα της ζωής και της ευτυχίας και ανέφερε ότι δεν μπορούσε άλλο αυτή την κατάσταση και πως ήθελε να βρει την ησυχία του.



Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη νίκη για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πατέρας της παραιτήθηκε από την κηδεμονία της!

Συγκινητικό βίντεο: Η τελευταία ηχογράφηση του Μίκη Θεοδωράκη

The Doors: Ακούστε το ακυκλοφόρητο αρχικό ντέμο του Riders on the Storm