Πρόβλημα υγείας για τον Έλτον Τζον: Μπαίνει στο χειρουργείο και αναβάλλει τις συναυλίες του

Τζωρτζίνα Ντούτση

O Έλτον Τζον αναβάλλει τις συναυλίες του για το 2023
AP

Ο Έλτον Τζον αποκάλυψε ότι πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για ένα πρόβλημα στο ισχίο του μετά από ατύχημα που είχε.


Ο Έλτον Τζον αναγκάστηκε να αναβάλλει την περιοδεία Farewell Yellow Brick Road Tour σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο για το υπόλοιπο του 2021, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ίδιος, οι συναυλίες που ακυρώνονται θα μεταφερθούν σε νέες ημερομηνίες το 2023 και εξήγησε στους θαυμαστές του ότι πήρε την απόφαση αυτή με «με μεγάλη θλίψη και βαριά καρδιά».

«Στο τέλος των καλοκαιρινών μου διακοπών έπεσα άτσαλα πάνω σε μια σκληρή επιφάνεια και από τότε πονάω πολύ και έχω πρόβλημα στο ισχίο μου», εξήγησε ο Έλτον Τζον στην ανάρτησή του στο Instagram και πρόσθεσε: «παρά την εντατική φυσικοθεραπεία και την ειδική θεραπεία που ακολουθώ, ο πόνος συνεχώς χειροτερεύει και με δυσκολεύει όλο και περισσότερο στην κίνηση»..

Στην ίδια ανακοίνωση ο Τζον εξέφρασε την πρόθεσή του να εμφανιστεί στην φιλανθρωπική συναυλία που πρόκειται να γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου καθώς όπως είπε είναι άλλες απαιτήσεις (μικρότερες) έχει να λες πέντε τραγούδια και άλλο είναι να «εμφανίζεσαι σχεδόν τρεις ώρες κάθε βράδυ και να ταξιδεύεις από χώρα σε χώρα καθημερινά στο πλαίσιο μιας περιοδείας».

Ο Έλτον Τζον αποκάλυψε επίσης ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ώστε να είναι έτοιμος να επανέλθει τον Ιανουάριο του 2022 για τη συναυλία του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, και συγκεκριμένα στη Νέα Ορλεάνη.

«Με συμβούλευσαν να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση το συντομότερο δυνατό για να αποκτήσω και πάλι καλή φυσική κατάσταση και να αποφύγω τις μακροπρόθεσμες συνέπειες. Θα ακολουθήσω πρόγραμμα εντατικής φυσιοθεραπείας που θα μου διασφαλίσει πλήρη ανάρρωση και την ανάκτηση της κινητικότητας χωρίς πόνο», κατέληξε στην ανακοίνωση του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται ριμέικ του Σωματοφύλακα και εμείς αναρωτιόμαστε γιατί...

Κλιντ Ίστγουντ, Όττο Ρεχάγκελ και ό,τι νέο έρχεται στα σινεμά

Μαρία Κάλλας: Το μυστήριο γύρω από τον θάνατό της και το μεγάλο μυστικό της απόλυτης ντίβας

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved