ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Λάκης Λαζόπουλος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την παράσταση Προδοσία

Λάκης Λαζόπουλος

Ο Λάκης Λαζόπουλος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την παράσταση με τον Αιμίλιο Χειλάκη για «προσωπικούς λόγους».

O Λάκης Λαζόπουλος ανακοίνωσε ότι για προσωπικούς λόγους δεν θα συμμετάσχει τελικά στην επερχόμενη παράσταση «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ, με τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου.

Ο Λάκης Λαζόπουλος στην επίσημη ανακοίνωση του αναφέρει συγκεκριμένα ότι «δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στην παράσταση "Προδοσία", του Χάρολντ Πίντερ για προσωπικούς λόγους» και «ζητά συγνώμη από το κοινό, από τον χρόνια παραγωγό του, Κάρολο Παυλάκη και τους εξαιρετικούς συνεργάτες του, Αιμίλιο Χειλάκη και Αθηνά Μαξίμου».


Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του και όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος στα Νέα. Έπειτα από εξετάσεις που έκανε προέκυψε ότι είχε ένα εμβολικό επεισόδιο. «Το Σάββατο σηκώθηκα με ένα βάρος στο πόδι, μια δυσκολία στην κίνηση. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου, γιατρό Γιώργο Παπαθέου και του είπα να έρθει να με δει. Εκείνος έκρινε ότι πρέπει να πάω στο Υγεία. Πήγα, έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του. Οι πρώτες εξετάσεις δε βρήκαν από πού προέρχεται. Δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Ο εργαστηριακός έλεγχος βγήκε καθαρός από τη γιατρό, κα Πλωμαρίτου, τον βασικό μου γιατρό, κ. Πολιτάκη και τον κ. Αζά. Απομένουν κάποιες εξετάσεις για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα προέλευσης».

Επίσης όπως είχε αναφέρει τότε, μετά τον πλήρη εμβολιασμό του, είχε νιώσει μια έντονη κόπωση και οι γιατροί του τον είχαν συμβουλεύσει να ξεκουραστεί μέχρι τον Σεπτέμβριο, με αποτέλεσμα να ακυρώσει την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη». «Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 4 Ιουνίου ένιωσα μια πραγματική διάλυση του οργανισμού μου, που ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σπάνια παρενέργεια με κυνηγάει εμένα προσωπικά, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου. Σίγουρα εγώ είχα το υπόβαθρο και όχι κάποιο υποκείμενο νόσημα ή παθολογία γιατί δε βρέθηκε τίποτα από αυτά. Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση», εξηγούσε τότε.

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του κυρίου Λαζόπουλου στη θεατρική παράσταση Προδοσία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

O Patrick Dempsey τρομοκρατούσε τους πάντες στα γυρίσματα του Grey's Anatomy

Η Έλεν Μίρεν μπαίνει στον μαγικό κόσμο του «Χάρι Πότερ»

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Τα σπάει» παίζοντας ντραμς συνοδεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη – Δείτε το βίντεο