ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέθανε ο ηθοποιός Άντονι Τζόνσον

Άντονι Τζόνσον
Από τις πιο γνωστές συμμετοχές του ήταν στην ταινία Friday του 1995

Ο 55χρονος ηθοποιός Άντονι Τζόνσον ήταν γνωστός για τους ρόλους του σε πολλές ταινίες των 90s.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 55 ετών άφησε ο Άντονι Τζόνσον. Ο Αμερικανός ηθοποιός νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος του LyNea Bell με ανάρτησή της στο Instagram.

«Χάσαμε ένα είδωλο. Θα μας λείψει πάρα πολύ. Μας άφησε με όμορφες αναμνήσεις από το γέλιο του, τις ικανότητες του στην υποκριτική, αλλά κυρίως για την τεράστια προσωπικότητα του και τη χρυσή καρδιά του», δήλωσε η Bell στο The Hollywood Reporter.

Ο Τζόνσον ξεκίνησε την καριέρα του από το stand-up comedy, με το οποίο συνέχισε να ασχολείται παράλληλα με την καριέρα του στον κινηματογράφο. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τους ρόλους τους στις ταινίες των 90s, Friday και House Party.

Επίσης συμμετείχε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων The Parent Hood, Malcolm & Eddie, Martin και The Jamie Foxx Show. Eπιπλέον πρωταγωνίστησε στις ταινίες: Lethal Weapon 3, I Got the Hook-Up, Menace II Society. Οι πιο πρόσφατοι ρόλοι του ήταν στα φιλμ: Office Staff του 2015 και I Got the Hook Up 2 του 2019.



Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

O Άνθρωπος του Θεού έβαλε κάτω Κλιντ Ίστγουντ και Sang-Chi στο ελληνικό box office

Netflix: Σειρές και ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα